Marcelinaa
Fanka BB :)
chyba na emeryturze![]()
no patrz no.. hahah zobaczysz, że Ci udowodnie heheh daj mi tylko tydzień heeh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba na emeryturze![]()
trzymam za słowono patrz no.. hahah zobaczysz, że Ci udowodnie heheh daj mi tylko tydzień heeh
szuszu888 tez mam taką nadzieje...aczkolwiek wczesniej tak fajnie kopał, ze nawet przez skórę było czuć, a teraz nic...cisza...
No ale mam nadzieję, że jest tak jak mówisz...może akurat się przekręcił. Chyba jestem za bardzo przewrażliwiona, bo nawet najbliższa rodzinka mówi mi że za bardzo przeżywam...ale jak tu się nie bać... jeszcze doszły mi delikatne bóle w prawym jajniku od czasu do czasu :/
Jeśli bardzo się niepokoisz idź na izbę przyjęć i poproś o posłuchanie tętna, powiedz że nie czujesz ruchów. Ja w tym okresie co Ty też miałam takie dni przerwy i nie czułam dziecka, ale to jeszcze jest dość wcześnie i taka cisza może się pojawiać.
Jeśli tak to może faktycznie jeszcze trochę poczekam i ewentualnie gdyby nic sie nie działo to podjade popołudniu. Jak narazie objadam sie czym popadnie i leże na boku...może to pomoże...