reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dominic-mi w szpitalu podawali cerutin-więc wychodzi na to ,że chyba mozna go brać :tak: a o reszcie z wymienionych leków nic nie wiem.
Pogoda dzisiaj nie ciekawa,nawet słonka nie ma :-(
Czekam właśnie na kuriera ma mi przywieźć buciki bo zamówiłam na allegro :jedne dla mnie a jedne dla córy :-) bo nic w sklepach ciekawego nie ma :-(

reklama
Dzieeeeeeeeeeeń dobry !!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam się z Wami z wyrka :-D
coś się kręciłam w nocy i się nie wyspałam.. w ogóle to sztywnieje mi wszystko jak śpię na leym boku a nie na prawym.. czy to możliwe że ja mam wsio na opak ??? :-D

Byłam już z psami, zjadłam śniadanko, teraz obejrze kolejny odcinek "Przepisu na życie" na vod i spadam sprzątać.. nie mogę patrzeć na te rude kłaki.
Może okna umyję ? chociaż kuchnie? bo wieje dziś strasznie..

Marcelina slodycze nie maja wplywu na krzywa cukrowa ale nie jestem pewna na 100% co do kg mam wiecej io zaczyna mi to latac jak juz jestem blizej trojki to wiem ze porod coraz blizej i jakos presja ze mnie schodzi :p

Mi też niby zaczyna latać, choć 96 kg na wadze.. no... nie powiem.. robi wrażenie..

myślisz?
ale ja nie mam tudno.. bo ja wysoka- więc nie muszę na nic wchodzić, stoje se tylko i wcale się nie męczę..
firanki za to zostawię memu dziadu..

myślisz?
ale ja nie mam tudno.. bo ja wysoka- więc nie muszę na nic wchodzić, stoje se tylko i wcale się nie męczę..
firanki za to zostawię memu dziadu..

A jak jeszcze Ci jakieś skurcze doszły to już w ogóle lepiej poleż dzisiaj..
Kiedy masz następną wizytę?
Ach.."Przepis na życie" uwielbiam i też oglądam premiery na Vod;-)

Witam Was ciężaróweczki
Mi od rana humor nie dopisuje, bo kolejny raz zaczynam się stresować. Od 3 dni nie czuję żadnych kopniaczków tylko prawa część podbrzusza mi strasznie twardnieje. Czasami mam wrażenie jakby mały się pupcią wystawiał, ale boje się, że to coś innego...:-( Byłam u swojego gina tydzień temu i było wszystko wporządku, a pare dni przed wizytą też panikowałam, żeby przyjąl mnie wcześniej więc on już chyba ma mnie dosyć. Zamówiłam na allegro detektor tętna płodu, ale niestety musze jeszcze poczekać na przesyłkę :-( a pewnie i tak nie będzie wiarygodny w 100 % ... :-(

heheh no wiesz Maggie, jak się mieszka z takimi dwoma kundlami.. nie wysiedzę w domu w tym syfie ! potem mogę już się larwić..

Ja mam następną wizytę 3 czerwca szuszu, we wtorek idę do ortopedy (sic!) a w następny poniedziałek na badania, cukier itd a potem wizyta..

reklama
Witam Was ciężaróweczki
Mi od rana humor nie dopisuje, bo kolejny raz zaczynam się stresować. Od 3 dni nie czuję żadnych kopniaczków tylko prawa część podbrzusza mi strasznie twardnieje. Czasami mam wrażenie jakby mały się pupcią wystawiał, ale boje się, że to coś innego...:-( Byłam u swojego gina tydzień temu i było wszystko wporządku, a pare dni przed wizytą też panikowałam, żeby przyjąl mnie wcześniej więc on już chyba ma mnie dosyć. Zamówiłam na allegro detektor tętna płodu, ale niestety musze jeszcze poczekać na przesyłkę :-( a pewnie i tak nie będzie wiarygodny w 100 % ... :-(

Shadow, mój synek jest BARDZO mało ruchliwy i mam wrażenie, że części ruchów po prostu nie czuję. Byłaś tydzień temu u lekarza, wszystko było ok. Jak Ci twardnieje część brzucha tylko i trochę się wybrzusza to znaczy, że to ciałko malucha. Nie martw się.

Do góry