nosz kuźwa żeby bliżej było... ja uwielbiam prasować :-), szczególnie te maleństwa
a ja nie widzę w tym nic przyjemnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nosz kuźwa żeby bliżej było... ja uwielbiam prasować :-), szczególnie te maleństwa
to tak do Krakowa przez ŚwinoujścieOli.B-no to ja również zapraszam Cię do Świnoujścia na małe prasowanko;-):-)
nie kochana u mnie mąż myje okna i nie tylko jak ja muszę leżeć .A jeśli chodzi od Krakowa do Świnoujścia to w zeszłym roku w te okropne upały wykupiliśmy wczasy w Krakowie jechaliśmy tam autem kupe czasu i mieliśmy apartament na poddazu bo sama tak wybrałam-masakra takie były upały ,że cała nasza trójka na golasa spała przy otwartych oknach i chodzącym całą noc nawiewiezamiast leżeć u siebie na plaży to mi się Krakowa w takie upały zachciało
ALE MIMO WSZYSTKO PIĘKNE MIASTO ,córa była bardzo zadowolona bo tak jak i my uwielbia zwiedzać
![]()
Oli.B widzisz zdobyłaś nową posadę ;-)
Zapraszam również do mnie ;-) Do mnie masz najbliżej ;-)
Trochę zazdroszczę dziewczynom, które robią remont w pokoikach dla maleństw. U mnie mały będzie z nami w sypialni i nie ma właściwie czego szykować...ale pochwalę się że łóżeczko dziś przyjechałoA wczoraj zamiast remontu w pokoiku zrobiłam remont na balkonie i mam piękne kompozycje kwiatów w skrzynkach :-)
Marcelina do kiedy pracujesz? Do końca tygodnia?