reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
nie kochana u mnie mąż myje okna i nie tylko jak ja muszę leżeć .A jeśli chodzi od Krakowa do Świnoujścia to w zeszłym roku w te okropne upały wykupiliśmy wczasy w Krakowie jechaliśmy tam autem kupe czasu i mieliśmy apartament na poddazu bo sama tak wybrałam-masakra takie były upały ,że cała nasza trójka na golasa spała przy otwartych oknach i chodzącym całą noc nawiewie:-D zamiast leżeć u siebie na plaży to mi się Krakowa w takie upały zachciało :-DALE MIMO WSZYSTKO PIĘKNE MIASTO ,córa była bardzo zadowolona bo tak jak i my uwielbia zwiedzać:tak:

nie kochana u mnie mąż myje okna i nie tylko jak ja muszę leżeć .A jeśli chodzi od Krakowa do Świnoujścia to w zeszłym roku w te okropne upały wykupiliśmy wczasy w Krakowie jechaliśmy tam autem kupe czasu i mieliśmy apartament na poddazu bo sama tak wybrałam-masakra takie były upały ,że cała nasza trójka na golasa spała przy otwartych oknach i chodzącym całą noc nawiewie:-D zamiast leżeć u siebie na plaży to mi się Krakowa w takie upały zachciało :-DALE MIMO WSZYSTKO PIĘKNE MIASTO ,córa była bardzo zadowolona bo tak jak i my uwielbia zwiedzać:tak:

no piekne,piękne:)

Witam się z rana :-) (moje rano to nieco inne rano niż wasze ;-))

Mucha miło było przeczytac, że w domu jesteś i sytuacja opanowana. Wypoczywaj ile się da i kombinuj jakąś opiekę dla małej.

Lana jak tam te Twoje skurcze? Przeszły?

Sagaa zawrotów głowy nie mam, ale czytałam, że są normalne.

Trochę zazdroszczę dziewczynom, które robią remont w pokoikach dla maleństw. U mnie mały będzie z nami w sypialni i nie ma właściwie czego szykować...ale pochwalę się że łóżeczko dziś przyjechało :-D A wczoraj zamiast remontu w pokoiku zrobiłam remont na balkonie i mam piękne kompozycje kwiatów w skrzynkach :-)

Marcelina do kiedy pracujesz? Do końca tygodnia?

Co do prasowania, to chętnie swoje też komuś powierzę...nie cierpię prawie tak samo, jak mycia okien ;-)

Witam w upalny dzień- u nas 27 stopni w cieniu, aż nie chce wychodzić na ten skwar...

No dzisiaj to wyjątkowo dużo od rana nabazgrałyście:-)

Sagaa ja też nie mam zawrotów głowy ale mam nadzieję, że ciśnienie będziesz miała w normie;-)

Kto tu tak chciał prasować? Oli.B? Do Opola też możesz wstąpić bo mi się nie widzi prasowanie:-D

A ja obiadku dzisiaj nie robię bo skończył mi się gaz a wczoraj nikt nie pomyślał żeby wymienić butlę:-D przynajmniej mam święty spokój:-)

reklama
Trochę zazdroszczę dziewczynom, które robią remont w pokoikach dla maleństw. U mnie mały będzie z nami w sypialni i nie ma właściwie czego szykować...ale pochwalę się że łóżeczko dziś przyjechało :-D A wczoraj zamiast remontu w pokoiku zrobiłam remont na balkonie i mam piękne kompozycje kwiatów w skrzynkach :-)

Marcelina do kiedy pracujesz? Do końca tygodnia?

taaaaaak jest ! do końca tyg a w sobotę wieńczę tydzień wizytą u Gina.

Zazdroszczę kwiatów na balkonie, ja od dwóch lat mam chwasty.. marzą mi się maciejki- tak pięknie pachną wieczorem... może się zmobilizuję na wolnym..ale wątpię :p

Do góry