reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Susumali to raczej nie pracowitość a moja paranoja, że mało czasu zostało - mi nie przetłumaczysz, że 3 miesiące zostały i czasu jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle. Jakby tego wszystkiego nie trzeba było prasować to może bym sobie zostawiła na później ale jakoś nie wiem czy bedzie mi się chciało lipiec plus 30, brzuch olbrzym - i nie wiem czy ręką siegnę do deski przez ten brzuch ;-)

reklama
Noo to dzięki, teraz wszystko o klimie już wiem :-)

Agulala- czaruj więc tam czaruj :-) a lekarz pracuje na bizielu :-)

Sagaa - ja też mam czasem zawroty głowy, ale takie dziwne, kilkusekundowe :-)

Witam koleżanki z rana :-)
U mnie dziś w nocy około godz.3 jakieś skurcze sie pojawiły aż się obudziłam miałam tylko po jednej stronie czyli po lewej na wysokości jajnika-trochę się wystraszyłam powtarzały sie tak prawie do godziny-miałam wziąść nospe forte ale ustąpiły i zasnełam.
Dziś rano też już miałam z 2-3 takie podobne i wtym samym miejscu-mam nadzieję ,że to te przepowiadające braxtona-hicksa a nie co innego :-(

oj LANA to odpoczywaj nadal kochana!!!

dziewczyny kopnijcie mnie w tylek...please musze sie zabrac za sprzatanie mieszkania...

susumali przesyłam kopa:)

Ja wczoraj zrobiłam miejsce w pokoju dla dziecka bo tam straszna graciarnia była:) W sobotę wymienią kaloryfer i można malować:)

Dziewczyny nie za wcześnie na to pranie i prasowanie???

sagaa ja tez mam zawroty głowy, ale czytałam ,ze to normalne. środek ciężkości się zmienia:)

susmali bardzo proszę grzecznie do sprzątania oddelegować się ;-)

co do przepowiadających ja też mam i to już od kilku tygodni, ale rzadko się pojawiają i szybko ustępują...

dominic chcemy do tej samej grupy??:-)

czy ja wiem chyba lepiej teraz poprać i poprasować bo później może być nam za ciężko i taka para z żelazka buchająca w twarz gdy na dworze 30 stopni to tak jakoś mało przyjemne jak dla mnie- chyba bym zemdlała przy tym żelazku:tak: .Ja już wszystko poprałam 3dni temu a 2 dni temu zaczełam prasowanko na raty,bo inaczej w moim przypadku się nie da,niewystoje z ciężkim żelazkiem dłużej niż pół godziny a to i tak wielki wyczyn jak dla mnie.Wyprasowałam około 1/3 ciuszków reszta musi poczekać .W sumie to mam termin na 30 lipca więc dla mnie to odpowiednia pora tym bardziej ,że muszę to robić na raty:tak:

Ostatnia edycja:
Lana podzielam Twoje zdanie, ja mam termin na 3 sierpień i też już postanowiłam rozpocząć pranko i prasowanko, przede wszystkim po to żeby móc torbę do szpitala przygotować, wolę mieć już gotowe na wszelki wypadek :) myślę, że tak z 2 tygodnie mi to zajmie żeby sprawdzić czego jeszcze brakuje i dokupić;) Poza tym taka pogoda u nas że schnie wszystko w mgnieniu oka, więc szkoda by było nie wykorzystać...

reklama
Do góry