reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dzień dobry:)
Dziękuję Wam ogromnie za życzenia:)
Wczoraj oczywiście jak już usiedliśmy na sali to od razu mi się chciało buczeć, normalka:) Ale w ogóle śmiesznie było. Jedna moja siostrzenica cały czas wołała do mojego M. 'wuju' i próbowała zagłuszyć panią urzędnik, dopiero smok ją uspokoił a druga przyszła do niego na kolana:) Na przysiędze się trochę denerwowałam i z tego wszystkiego założyłam M. obrączkę na lewą rękę:) W sumie to sam mi ją wystawił:)
Po uroczystości obiad w restauracji a później przyjechaliśmy do domu żeby dzieci się wygoniły po ogrodzie. Było skromnie ale baaaaardzo miło:)

Widzę,że rozpisałyście się o atrakcyjności w ciąży. Ja czuję się mega nieatrakcyjnie,a jak zobaczyłam wczoraj swoje zdjęcia to już w ogóle się załamałam. Taka nalana jestem cała. No ale cóż, traktuję to jako stan przejściowy. A nigdy nie potrafiłam zrozumieć kobiet w ciąży ,które narzekały na swoją figurę. Jak widać punkt patrzenia zależy od punktu siedzenia:)
Miłego dnia:)

reklama
maggie, gratuluję - teraz dopiero się zacznie:D:D Co do obrączki, to mój na ślubie próbował na siłę włożyć mi na palec środkowy i nie pomagały moje ciche uwagi, dopiero jak rozniosło się w mikrofonie moje słowa 'nie ten palec' to się ocknął:D Zresztą, podczas przysięgi ksiądz się odwrócił odprawiać 'modły' a my nie wiedzieliśmy co zrobić więc poszliśmy sobie usiąść, jego mina bezcenna jak się odwrócił - myślał, że młoda para nawiała :D:D

I co do zdjęć - to jak ochłoniesz za jakiś czas to uznasz że nawet nieźle wyszłaś :):)

Cześć dziewczynki :)

maggie - czekamy na zdjecia :)
cokies - mam nadzieję że wszystko będzie ok i urodzisz normalnie w czasie :)

oj dziewczynki ale miałam wczoraj jazdę albo coś zjadłam co mi zaszkodziło albo miałam pierwsze mdłości ciążowe tylko tak dziwnie że dopiero w 6 miesiącu . Nie wymiotowałam ale mdliło mnie strasznie do tego miałam straszne wzdęcie masakra ale już jest lepiej właśnie wcinam bułeczkę (muszę nadrobić wczorajszy dzień gdzie nic nie jadłam tylko piłam) powiedzcie mi czy miętę można pić w ciąży ??

mal-gosia piłam w tamtej i w tej ciąży też i nic się z tego powodu nie działo. Tylko wybierałam sklepową w razie 'wu'. To była jedyna rzecz, która pomagała mi na mdłości i złe samopoczucie.

maggie -samego szczescia na nowej drodze :) no i dawaj fotki a nie wyglupiaj sie :) w koncu jedziemy na tym samym wozku :D
Plafume -twoje dziecko bedzie dumne z mamy :). Słuchaj moj pierwszy syn ma ojca na wózku inwalidzkim i moim zdaniem jest i bedzie dzieki temu bardziej wrazliwy na innych ludzii napewno bardziej tolerancyjny i bardzo sie z tego ciesze :) Dasz rade kochana wierze w to i trzymam kciuki.
Moje bóle troche sie uspokoily, wczoraj sie pojawilo delikatne plamienie ale nie powtarza sie wiec mysle ze to po badaniu takie atrakcje byly. Staram sie oszczedzac ale jest taka piekana pogoda...
Trzymajcie sie kochane :** Milego dnia

Maggie wszystkiego, wszystkiego najlepszego. Niech każdy dzień w tym nowym etapie Twojego życia będzie wart zapamiętania:-)
Mał-gosia ja piję miętkę cały czas i nic się z tego powodu nie dzieje więc chyba nie ma przeciwwskazań.
Miłego dnia Kobietki, ja zmykam trochę popracować;-)

reklama
Witam się i ja ale nie w tak dobrym humorze jak Wy:-(

Chciałam sobie dzisiaj pospać alee nie, od 8 budziła mnie telefonami babcia, w końcu odebrałam a ona do mnie żebym przyszła, ze mi pieniądze odda no i ze może poszłabym z nią do sklepu przytargać dywan do domu:wściekła/y: no cholera! Dywan jest ciężki. Żeby tego było mało powiedziała żebym sobie wzięła sama dywan który mamy od niej wziąć:| A potem trafie do szpitala od dźwigania i nikt nie będzie wiedział czemu. No niestety ja wole dmuchać na zimne.
Co najgorsze w między czasie wleciał mi bąk do pokoju więc też sie obudziłam i musiałam go jakoś wygonić bo moja sunia chyba na niego polowała no i teściowa trzaskała wszystkim czym tylko mogła. Więc dzień nie zaczął się ciekawie, mam nadzieję, że chociaż skończy się lepiej:)

Pff... Maggie pokaż zdjęcia każda tu ciekawa a Ty się wstydzisz:D nie ma czego! :D

Do góry