reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

devi, no tylko Ty już stoisz jedną nogą na obronie, ja jeszcze w szczerym polu, właśnie piszę trzeci rozdział(z 4) a idzie mi jak krew z nosa, co można chyba wywnioskować po mojej aktywności tutaj :D:D
mal-gosia, może gdybym znała dokładniejszą datę to bardziej bym się zmobilizowała :)

reklama
hej,

ale się nan naukowców ujawniło.....same obrony :-). To trzeba kciuki trzymać :tak:. Ojj ja to już mam dawno za sobą.......znaczy wiekowa jestem :-D.

Lana 7 miesiąć szok :szok: ale zleciało !!!! Ja zaczynam w środę następną......
A w weekendzik remoncik właśnie, zamawianko mebli......bo faktycznie czas zapindala.....

Maggie super, że impreza udana. A foteczkę choć 1 czy 2 nam wklej........nie ma to jak ciekawskie kobitki :-D nie przegadasz :-D. Ja pamiętam swoje wrażenia jak się w południe obudziłam (bo się kładlismy chyba o 7 po weselu) i tak się obracam i sobie myślę.....o kurde toż to leży MĄŻ........takie dziwne uczucie, że teraz to już tak na poważnie, nie ma zmiłuj :cool2:.

A co do siary.....na razie ani widu ani słychu. Z F. też była susza. A żeby było smieszniej przed ciążą miałam po naciśnięciu cycka kropelki mleka i nawet łykałam na to tablety jakieś......a teraz nic, nul, zero :/

Ostatnia edycja:
Witam w ten piekny dzionek :-)
Ja tez sobie uświadomilam że powoli trzeba wszystko sobie w domu organizowac, 6 miesiąc, w sumie niby jeszcze mam czasu ale cięzko mi siebie sobie wyobrazic latajacej w 8-9 miesiącu z duzym brzuchem i kregoslupem po operacji w ten gorac po sklepach czy urządzajacej kacik dla malestwa. wtedy to ja chyba tylko wypoczywac będe :tak:
Dzis zapuszczam juz 2 pranie bo tak ładnie to szybko mi na balkonie poschnie

Magie super że wszystko sie udalo jeszce raz wszystkiego naklepszego wam zycze i czekamy na fotki jak ochloniesz ;)

Dziewczynom ktore bedą sie bronić zycze juz teraz powodzenia i bede trzymac mocno kciuki, wiem jak ja sie stresowalam jak kilka lat temu się bronilam, a teraz stwierdzam że to nie bylo wcale takie trudne, no ale teraz to wiadomo inna perspektywa jak sie przez to przeszlo :))

No ładnie właśnie się dowiedziałam że koleżanka której wczoraj nie było w pracy leżała w domu miała straszne mdłości i biegunkę, a dzisiaj kolejnej nie ma bo też w domu leży, więc moje wczorajsze mdłości to pewnie jakiś wirus był w sumie szybko przeszło mam nadzieję ze nie zaszkodziło to małemu

reklama
Witam
Troszkę mnie tu nie było a tyle naszkrobałyście że szok.
maggie wszystkiego naj, naj, najlepszego na nowej drodze życia, dużo miłości
champagne10.gif
szuszu dobrze że już z szyjką w porządku

U mnie przy pierwszej ciąży moje dodatkowe kilogramy mi nie przeszkadzały czułam się ładnie, a teraz liczę każdy dodatkowy kilogram chociaż przybieram tak samo jak wtedy.

Do góry