reklama
szuszu mnie jak chodzę to coś kuję zwłaszcza po prawej stronie.Czasami to muszę nawet przystanąć bo tak boli. Mówiłam to mojemu lekarzowi i powiedział,że tam wszystko rośnie i się rozciąga i dlatego boli....
Tak, tylko u mnie to nie są kłucia a uczucie rozłażenia się..Jadę do lekarza, pewnie to nic poważnego ale wolę sprawdzić niż się denerwować. trzymajcie kciuki;-)
wiara.nadzieja.milosc
Zaangażowana w BB
Mnie tez do niedawna cos bolalo w prawym boku, nie moglam lezec na plecach bo od razu bolalo, na prawym boku po 5 minutach bolalo, a na lewym po 15 minutach przechodzilo pomogly mi cwiczenia rozciagajace miesnie i gimnastyka na piłce, teraz juz prawie zapomnialam, ze mnie bolało. Za to pojawily sie skurcze macicy, strasznie uciazliwe ale nie trwa dluzej nic 15 sekund wiec sie nie martwie.
Ostatnia edycja:
Tak, tylko u mnie to nie są kłucia a uczucie rozłażenia się..Jadę do lekarza, pewnie to nic poważnego ale wolę sprawdzić niż się denerwować. trzymajcie kciuki;-)
szuszu trzymam kciuki.Daj znać od razu jak wrócisz.
Witajcie:-)
Zdrówka chorowitkom- nie czas na chorobę;-)
Kochane Wesołych, radosnych, spokojnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych...Wypocznijcie i obyście nie musiały się niczym marwić, a maluchy niech kopią radośnie !!!
szuszu czekamy na info!
Zdrówka chorowitkom- nie czas na chorobę;-)
Kochane Wesołych, radosnych, spokojnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych...Wypocznijcie i obyście nie musiały się niczym marwić, a maluchy niech kopią radośnie !!!
szuszu czekamy na info!
Kochane najlepsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych składamy Ja, mój K no i z brzuszka prosto Borys, żeby Wam się wszystko ułożyło po Waszej myśli, czas do rozwiązania był spokojny i pełen radości, a moment na który wszystkie czekamy spełnił najskrytsze marzenia. Wesołych chwil z spędzonych przy świątecznym stole, smacznego jajka i niemokrego Dyngusa)))))))))))))))))
Byłam u lekarza,szyjka jest zamknięta, ale gin powiedział, że jest dość krótka (ma 32mm). Nie mamy możliwości porównania, bo jej długość nie była wcześniej mierzona. Stwierdził, że gdyby była poniżej 30mm zastanawiałby się nad zostawieniem mnie na oddziale. Za 2 tygodnie kolejna wizyta i jeśli szyjka się skróci to będzie źle..Dostałam Luteinę, No-spę i Cordafen. Oby do 05.05 nic się nie skróciło...
mlodam
mama Oleńki
Wesołych Świat Wielkanocnych,
pokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania piękna tego świata
i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości.
Szuszu trzymam kciuki za nieskrócenie szyjki, powodzonka z lutką i pozostałymi ;-)
pokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania piękna tego świata
i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości.
Szuszu trzymam kciuki za nieskrócenie szyjki, powodzonka z lutką i pozostałymi ;-)
szuszu dobrze ze pojechalas przynajmniej masz zabezpieczenie lekami i nic niespodziewanego sie nie wydarzy w swieta, ale uwazaj na siebie i raczej lez jak LANA bo do 05.05 jeszcze duzo czasu a do sierpnia jeszcze wiecej. Trzymaj sie cieplo :***
reklama
Lekarz powiedział, że miał ostatnio pacjentkę, która w 30 tyg szyjkę miała taką jak ja,a tydzień później już 19mm..
Ale stwierdził też że równie dobrze może się nic nie skrócić i będzie dobrze.
Miałam szczęście bo akurat mój lekarz prowadzący był na dyżurze, uwielbiam go:-)
Ale stwierdził też że równie dobrze może się nic nie skrócić i będzie dobrze.
Miałam szczęście bo akurat mój lekarz prowadzący był na dyżurze, uwielbiam go:-)