reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam się śniadaniowo :-)słonko ślicznie świeci więc będzie ładny dzionek:tak:
anulek82-powodzenia na glukozie :tak:-dasz radę,ja byłam wczoraj.Świństwo okropne ,ale co zrobić jak trzeba to niema innego wyjścia tylko pić cholerstwo :-D

reklama
Dzień dobry! nareszcie mam chwilę, żeby się odezwać po intensywnym weekendzie i początku tygodnia. widzę, że tematy były najróżniejsze, łącznie z alkoholowym;). ja uwielbiam popić sobie karmi, szczególnie teraz.

brzuch mi urósł jak nie wiem, jestem przerażona. do tej pory był taki fajny, nie za duży, nie za mały, a teraz to jakbym była w 8 miesiącu.

Za alkoholem nigdy jakoś specjalnie nie przepadałam ale przy takiej pogodzie miałabym ochotę wyskoczyć z dziewczynami na zimne piwko w ogródku w jakiejś knajpce na mieście. No cóż.. za rok się ziści :tak:

Dziewczyny chodzicie na basen? Ja poczułam wczoraj wielką chęć rozruszać się trochę i nawet przymierzyłam swój strój jednoczęściowy. No i zrezygnowałam bo wyglądam jak orka :no: Za bardzo jest naciągnięty, a specjalnie kupować nowy żeby w przypływie dobrych chęci założyć go parę razy to chyba trochę się nie opłaca

Co do piweczka to mi też się marzy od jakiegoś czasu,właśnie szczególnie przy takiej pięknej pogodzie i mąż dziś ma mi kupić piweczko bezalkoholowe do tego soczek -bajka:-D

jejku dziewczyny, tak patrzę na te nasze suwaczki, ale ten czas leci!!! dopiero był początek a już wszystkie za półmetkiem. nie obejrzymy się jak zaczniemy się rozpakowywać!

i ja sie witam dziw w ta piekna wiosenna i cepla pogode:-) Uwielbia,m WIosne!!!!!!!!!!:D
JA juz jede automat wyprany maz do pracy wydany porzadeczki prawie skonczone i zastanawiam sie co dalej robic chyba pojde sobie na podworko posiedziec:-)
Tak mi sie przypomnialo wie ktos co z Kasica i Monila????????????/

w Opolu na Reymonta, albo Ozimska - sama nie wiem jaka to ulica, w kazdym razie jest to naprzeciw Opolanina, kolo Jyska :-)
A tak w ogole to witam sie w słoneczny dzionek. Ja juz zaliczylam ciucholand i tradycyjnie kupilam kilka bluzeczek dla malego :-) Juz mi sie w szafce nie miesci. Tak poza tym to jakos leci :-D

Witam Panie :-)
U mnie też śliczna pogoda, a mi się nic nie chce :-D:-D
Karolap - jejku,ale było by cudownie...wierzę,że adwokat Wam tak pomoże by ani nawet 1 grosza nie musielibyście zapłacić...
JJ - współczuję Synkowi no i Tobie,bo pewnie trochę Cię umęczył :/
Małgosia - Ty pracusiu... będziesz tak do końca ciąży?
A o co chodzi z tą glukozą? to jest obowiązkowe?
Muszę zastananowić się dzisiaj co przygotowuję na święta ... na pewno będzie bigos, jaja z majonezem, sałatka jarzywna... w końcu jest Nas tylko dwójka,więc przesadzać z ilością nie będę..macie jakieś pomysły?
Miłego dnia :-D

reklama
Do góry