reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Malgosia - to podziwiam szczerze :-) oby zdrówko i siły dopisały... :-D no pogoda boska,ale nie ma z kim pójść na spacerek,więc balkon mam otwarty, kicia na balkonie,a ja siedzę i siedzę i mam lenia :-D:-D

reklama
Witajcie, ale dziś PIĘKNIE!!!!:-)

Taycia ja bym jeszcze jakieś ciasto upichciła mhmm, sama robię babkę i sernik, bo uwielbiam!!

Uciekam na dwór!

Udanego dnia kochane:-)

Hej dziewczynki:)
Już po alegrologu:), po zakupach. Plany na święta są takie ogromne, że muszę na 2 podzielić bo nawet 10 osób tego nie przeje a co dopiero 3. Właśnie truję siebie i Wiktorka pepsi i zmykam na podwórko na spacerek bo słonko woła. Później coś na obiad muszę upichcić, może krem z pieczarek:) Miłego dzionka:)

Karolap5
- dobrze, że to światełko jest. Dobrze, że się nie poddałaś i szukałaś wyjścia. Bo nie jeden by zwiesił głowę i płacił. A tym ze
szwagrem się nie przejmuj. Zrobiłaś co musiałaś i widać jesteś dobrym człowiekiem ale teraz twój spokój i dzidzi jest najważniejszy. Więc wyrzuty sumienia odłóż na kiedy indziej i tak pomogliście mu na tyle ile mogliście.
JJ - więcej spokoju życzę i oby Franek nie miał więcej kontuzji, w końcu lato idzie nie czas na gipsy:)
Anulek - powodzenia:D
Lenka5- ja też już wyglądam jakbym połknęła arbuza i następny kg na +. Tylko skąd?! ja się pytam. Nie jem dużo. ;(
Gabiczek- czytasz mi w myślach. Też mi się basen zamarzył. Ale muszę dostać pozwolenie na ćwiczenia od lekarza. Do tej pory wszystkie aktywności typu basen, joga dla ciężarnych miałam zabronione.

w Opolu na Reymonta, albo Ozimska - sama nie wiem jaka to ulica, w kazdym razie jest to naprzeciw Opolanina, kolo Jyska :-)
A tak w ogole to witam sie w słoneczny dzionek. Ja juz zaliczylam ciucholand i tradycyjnie kupilam kilka bluzeczek dla malego :-) Juz mi sie w szafce nie miesci. Tak poza tym to jakos leci :-D
A gdzie będziesz rodzić? U sibie tam czy gdzie?

Witam witam:D Ciepełko jak nie wiem co:) Jak dla mnie trochę za cieplo...
W gardle mnie drapie, ledwo śpie... I syropek z cebulki + herbatka z cytrynka i miodzikiem... Oby szybciutko przeszło:-)

Witam wszystkie sierpniowe ciężaróweczki
Widzę, że tak się rozpisałyście od grudnia, że aż ciężko nadążyć i chyba z lenistwa nawet nie spróbuje tego wszystkiego czytać... ;)
Mój mężuś przyjeżdża z pracy do pracy i w zasadzie widujemy sie tylko wieczorkami więc samotność mi doskwiera :( Nooo na szczęście nie do końca, bo mój maluszek pociesza mnie swoimi kopniaczkami, które czuje już od jakiś 2 tygodni.
Ciesze się, że już jest bliżej niż dalej do porodu, bo już jedną ciąże straciłam w 6/8 tyg, a kolejnej straty nie przeżyłabym choć miałam chwile grozy i musiałam leżeć. Bez szpitala też sie nie obyło w marcu, bo dostałam krwawienia, ale na szczęście już jest dobrze i moge troszke wyjsc z domku i rozkoszowac sie ta piękną pogodą...
Powiedzcie mi czy któraś z Was ma czarny pępek, bo zaczynam sie troszkę martwić, ale mam nadzieje, ze jest to też związane z hormonami???
Pozdrawiam

Karola ciesze sie z takiego obrotu sprawy ale zdaje sobie sprawe ze ciezko znosisz eksmisje nie jest to mile dla zadnej ze stron....ale wierze ze wszystko sie poukjlada;-)
Karolinkaz licze ze szybko Ci przejdzie mnie tak jakby katar chcial wziac ale jakos nie umie:p Maz powiedzial ze swiszcze w nocy :-)
JJ to mialas nieciekawie mam nadzieje ze gips zostanie zdjety maly pojdzie do przedszkola wa Wy zlapiecie oddech :-)

Lenka ja ogólnie wyglądam jak słoń;/ wiec spoko wolalabym wygladac jednak jakbym tylko polknela arbuza:p jak wspomniala Akutan;-)
Gabiczek mialam zamiar chodzic w ciazy na basen ale przez przewlekla infekcje nie moge a w sumie to stroju tez nie mam a kupowac mi szkoda kasy:p;-)
Malgosia ale z Ciebie pracus :-) zazdroszcze Ci, ja muze siedziec na przymusowym l-4;/ przez pracodawce ale coz nic nie zrobie...
W ogole siedze sobie na podworku sloneczko grzeje bo za pozno wpadlam na to ze mam lapka i net ma zasieg na dworze :p czekam az 3 automat wypierze pozniej jakis obiad ostatnio jem ziemniaki i mizerie moglabym jesc to na okraglo:-)
Witam Schadow, nie pomog w sparwie pepka... milo ze wpadlas;-)

reklama
moj pracodawca ostatnio zamiast wysłać mnie na wolne dał mi umowę na czas nieokreślony żebym zaraz po macierzyńskim do pracy wróciła :) ale nic to zaraz zrywam się z pracy i idę na rynek na kawkę z koleżankami :) a piątek już wolny i Święta :))

Do góry