reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Karolap trzymam kciuki,żeby się wszystko udało...

biedroneczka uważaj na siebie...

A ja dzisiaj odebrałam badania i mam w moczu białko i liczne bakterie:( Jutro wizyta więc się wszystkiego dowiem...W ogóle mnie coś dzisiaj kuje w brzuchu w różnych miejscach i jest on strasznie twardy:(

Ja o dziwo też miałam pobrany mocz w szpitalu,ale nie krew :-( mam nadzieję,że szybko bakterie znikną no i białko w moczu to coś niedobrego z nerkami czy pęcherzem... :baffled: ciekawe jakie wyniki będą mojego moczu...

reklama
hejka,
też bym sobie pochodziła jeszcze na szkołę rodzenia, bo chyba już wszystko zapomniałam. ale to chyba tylko dla tych kobiet, które rodzą pierwszy raz:(.

lecę małą kąpać.

dobrej nocki życzę!:-)

8.30 i jeszcze nikogo tu nie było ? :-) ja spać nie mogę , zrobiłam już rosołek na obiad, porobiłam fotki wczorajszch zakupów dla Agaty i wkleiłam na odpowiedni wątek a tu taka cisza... kobitki wstawać i uważać na siebie bo dziś 13-sty ;-)

ja tak nie bardzo , zawsze na siebie uważam tego dnia - ale mam do tego powody - raz miałam jedną jedyną do tej pory przygodę z samochodem - a mianowicie - zahaczyłam autem o róg domu rodziców i trochę samochód taty pokaraskany był, a innym razem, że to tak ujmę bo inaczej się nie da- dostałam z kopa w twarz od jakiegoś dresa pod własnym domem-stałam z kolegami i napatoczyło się 3 wyrośniętych facetów wracających z meczu i zaczęli lać wszystkich jak popadło - dwóch kolegów trafiło do szpitala - więc ja i tak dobrze z tego wyszłam bo miałam tylko limo pod okiem. więc 13 -stego uważam na siebie dużo bardziej.

Witam w srode trzynastego, jak dla mnie szczesliwy (narazie) wszak urodzilam sie trzynastego, ale lutego :-)
agulalula Ty faktycznie uwazaj na siebie :-)
Dzis mam wolne od gotowania, moj tatus narobil ma, wczoraj caly gar golabkow, wiec tylko jesc i jesc, a doopa rosnie :-D Zimno jak w psiarni, normalnie 5 stopni tylko, jak jesien :confused:

witam kochane
no pogoda faktycznie jesienna i taka typowo przeziebieniowa...brrrr....
niestety taka sama mialam wczoraj na wycieczce do KOpenhagi, ale i tak bylo fajnie, uwielbiam laaaaaaaaatac, zwlaszcza start i ladowanie, corci tez sie podobalo, sama Kopenhaga ladna i ciekawa (ale na ladna pogode) ale drooooooooooga ze ho ho
pochodzilismy po miescie, bylismy w muzeum zoologicznym (po same zoo przez pogode odpadlo), posiedzielismy w cafejce i caly dzien minal zdrowo i szczesliwie

co do 13tego to jak sobie wmowie: oj dzis 13, to zawsze cos jest, wiec wole nie myslec, 13 jak kazdy dziena moze nawet lepszy, zwlaszcza ze wyplate dzis dostalam he he

AGULALULA tos TY pracowita pszczolka, rano a Ty juz obiadek mam zrobiony

ja ciesze sie na kolejne 5 dni wolnego, ach slodkie lenistwo...

MAGGIE mam nadzieje ze z tymi wynikami to nic powaznego

BIEDRONECZKA dobrze ze jestes juz z nami i wspolczuje dolegliwosci ostatnich

kurcze cos ostatnio malo tu tez NATT i EWYK, babencje opdezwijcie sie...

no i caly czas martwie sie KASICA i MONILA, mam nadzieje ze niepotrzebnie...

Agula to bym uwazala i wcale sie nie dziwie ze 13 dla Ciebie nieszczesliwa...
Bishopka ja dzis znowu musze zrobic obiad i pozniej dwa dnie free bo moj maz w trase jedzie ;-)
Susumali niezla wycieczka ja to do latania jestem ostatnia....nom dziewczyny dlugo sie nie odzywaja ale mama nadzieje ze z powodu braku czasu, a co do Monili i kasicy mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadeczku....

Ostatnia edycja:
reklama
sagaa31 nie zazdroszcze, teraz jakos nie mam ochoty stac przy garach, ale sa kobiety co to wrecz uwielbiaja, wiec nie wiem, moze to dla Ciebie przyjemnosc :-)
Marcelinko to zapraszam, mam caly gar :tak::-D
Jesssoo wstalam o 7, czyli normalnie, a spiaca jestem jakas taka. Czekam z kawa na pana małoznka ma wrocic z kursu, wiec lada chwila bedzie, ale nie wiem czy dam rady i czy nie wypic sobie teraz kawy. W sumie pije jedna kawe dziennie i jedna herbatkę. A Wy ile pijecie dziennie kawy, herbaty ?

Do góry