reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Tonya - zaniedbałaś Nas :-( aż się uśmiechnęłam sama do siebie jak przeczytałam o twoim synusiu :-) co za słodziak!!!!! mój wczoraj wariował na USG i dzisiaj też myśli sobie,że popuka Mamusię :-D
Maggie - i jak ? skonsultowałaś się z lekarzem odnośnie tego moczu?
Wierzę,że Kasica wkrótce się pojawi :/ szkoda,że ciąża to nie tylko radość,ale ciągłe troski o nasze maleństwa... czy rośnie, czy jest szczęśliwe, czy puka ...
U mnie pogodowo nijako. Pada deszcz...
Miłego dzionka!

reklama
Taycia obiecuję poprawę ;-)

Dziś mam takiego lenia (chyba pogodowo-anemicznego ;-)), że z trudem zmuszam się do jakichkolwiek działań...też się tak czujecie?

Co do kawy i herbaty, to kawkę pijam sporadycznie raz na tydzień a czasem rzadziej, a herbatkę do posiłków, poza tym króluje mineralna niegazowana i soki :-)

czesc
a ja juz sama nie wiem czy czuje ruchy czy nie, czasami sadze ze tak a pozniej stwierdzam ze mi sie wydawalo
ostatnio czesto pobolewa mnie brzuchtak pod pepkiem i twardneje...teraz np. mnie boli tylko ze jest miekki... nie wiem co o tym myslec

Karolap, właśnie chciałam napisać, że mam ten problem i zapytać, czy Wy może też. Dziś mnie pobolewa i twardnieje cała dolna część brzucha i tak się właśnie zastanawiam, czy to macica się rozciąga czy mam jakiś problem.

Ja też tak ciągle mam, pytałam lekarza mówił że to normalne, bo właśnie macica się rozrasta i wszystko się tam rozciąga.
Mówił, że jeżeli się to nie zdarza częściej niż 10 razy dziennie to nie trzeba się niepokoić.
Ciągle też nie czuję tego Malucha mojego. A to co czuję to ciągle nie wydaje mi się być tym na co czekam.

reklama
mnie też dzisiaj lekarz zapytał czy to twardnienie brzucha jest częściej niż 10 razy dziennie.... Tylko ,że mnie jak stwardnieje to jest twardy cały czas a nie tak po kilka razy...

Do góry