reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
mal-gosia- dobrze ze lekarze dają wam skierowanie na badania. Ja mam wizyte dopiero 9.05 czyli w 25 tyg ciąży. i dopiero wtedy dostane skierowanie na te badania... jeszcze sobie troche poczekam :/

małgosia- a lekarz na skierowaniu nie napisał jaka dawke masz dostać, ja miałam 75 g

a ja dzisiaj ide na pierwsze zajecia gimnastyki dla kobiet w ciązy /nie mylic ze szkola rodzenia, bylam przy pierwszej ciązy po to by dowiedziec sie od fachowej strony pielgnacji maluszka warto polecam a reszty oddychania itp. nie musialm sie uczyc bo mialam cc zreszta tak i teraz mnie czeka cc/ ma byc pilates i cwiczenia poprzez taniec :-D moze bedzie taniec brzucha bo juz odpowiednia wielkośc jest :tak: moze przez to bede miala w przyszłosci mała tancerkę:-)

do usłyszonka

Ostatnia edycja:
Karolap trzymam kciuki by sprawy rozwiazaly sie po waszej mysli :))
Glukoze robi się na czczo , jedzenie może zaklamać wynik i rzeczywiście mozna sobie wziąśc cytrynę i dodac kilka kropli by glukoza nie byla taka mdla.
No a ja dzis normalnie mam dobrze mój maż obiadek zrobil, a ja wypoczywam ;))

reklama
Karolap trzymam kciuki,żeby się wszystko udało...

biedroneczka uważaj na siebie...

A ja dzisiaj odebrałam badania i mam w moczu białko i liczne bakterie:( Jutro wizyta więc się wszystkiego dowiem...W ogóle mnie coś dzisiaj kuje w brzuchu w różnych miejscach i jest on strasznie twardy:(

Do góry