reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Wiktor i Tymoteusz bardzo fajne :-) Kordian troszkę mniej mi się podoba ;-) z tych trzech będziecie wybierać ?:-)
Jeszcze trzy miesiące zostały;-)

Ja będę miała problem z imieniem dla dziewczynki :-) dla chłopca już na samym początku wybrałam ;-) . Mam nadzieję , że jutro się dowiem kto u mnie mieszka! :-) i że wszystko będzie ok :-)

Uciekam na pocztę a później na spacer z córcią :-) piękne słoneczko świeci więc trzeba korzystać!

Miłego dnia życzę ! :-)

Ostatnia edycja:
witam Brzuchatki porannie:-) (bardzo mi się spodobała nowa ksywka)
Ja mam dziś wolne:-) tzn, jestem pod telefonem, ale są egzaminy więc jeśli nikomu nic się nie przydarzy i nie będę potrzebna jako zastępstwo w komisji mam 3 dni w domu w prezencie od szefowej.Nie powiem miło. Ja dzisiaj idę na wizytę, ale nic ciekawego - rutynowa+skierowanie na badania - jutro pójdę na tą nieszczęsną glukozę skoro mam wolne.

Jestem z siebie bardzo dumna - od rana walczyłam z rachunkami i rozliczeniami i wszystko wyprostowałam - nie znoszę płacić rachunków - płacę za 2 mieszkania i regularnie wszystko mieszam. Ale sukces. Umówiłam się też na jutro do pulmonologa - do Pani, której ja dorosła, 30 letnia kobieta boję się jak ognia...:-D Jest jakaś taka autorytarna...i na pewno mnie opierniczy za wieeele rzeczy - zwłaszcza za to, że nadal pracuję, ale jest dobra, więc co tam. Wizyta u niej trwa z godzinę...

Kasica co u Ciebie? Zabrzmiało niepokojąco! Daj znać!

Witam się porannie!
Nareszcie wyszło słoneczko i może trochę dom ogrzeje, bo wyłączyliśmy jakiś czas temu ogrzewanie i wczoraj było 17 st.

Kubusiowa ja strasznie chciałam to imię, jeśli byłaby córcia, tylko że dwa miesiące wcześniej w rodzinie męża też miało się pojawić. Ale nie ma o czym mówić, bo będziemy mieli chłopca i teraz to mamy dopiero problem, jak u Ciebie Malgosia:).

Rybka trzymam kciuki, żebyś się jutro dowiedziała, kogo masz w brzuszku:-).

Akutan trzymam kciuki za udaną wizytę!

rybkaa- tak będziemy wybierać z tych 3 w sumie to i tak sukces w naszym wykonaniu :) a jeśli chodzi o Kordiana to jest to imię które mój mąż ma już upatrzone jakieś 8 lat :) ja dołożyłam Wiktora ( zawsze chciałąm mieć córkę Wiktorię :) ) i Tymoteusza bo jakoś mi tak ładnie brzmi

Lenka - wiem wiem wbrew pozorom jest to bardzo trudna decyzja

Witam sie:) Ale pogoda....... Kto jeszcze ma dzis wizyte?? Akutan powodzenia! Jutro mam zrobic znowu komplet badan w tym tą słynną glukoze wypic i nie wiem czy nie doczytałam czy nie pisałyście czy trzeba byc na czczo? Bo zgłupiałam....:baffled: Wszyscy piszą że podobno jest straszna ale jaki dokładnie ma smak?? Jest strasznie słodka o to chodzi czy bardziej jak kreda rozpuszczona?? Wiem głupie pytania ale muszę się psychicznie przygotować:-D

Przepraszam juz wszystko wiem:) Poprostu nie doczytałam...

Ostatnia edycja:
Witam i ja .
myszka1987 glukoza to cukier, a do badania bedzie rozpuszczona w wodzie okolo pól szklanki wody, wiec jest mega slodka :crazy: co do tego czy trzeba byc na czczoto nie wiem, wiele opinii róznych krąży, jedni mówia, że mozna zjesc posilek ale musi minac godzina do wypicia glukozy, inni zas ze trzeba byc na czczo. czytalam tez, ze mozna doadac pare kropli cytryny, ale nie wiem czy to przejdzie, ide tez na to badanie w piatek to zobacze.

Witam kochane
Troche mnie nie bylo, ale wyladowalam w szpitalu na kilka dni na obserwacje, mialam poważne zapalenie ukladu moczorewgo, co przy mych nerkach troche niestety niepokojace było, ale jestem juz w domu, po kuracji antybiotykiem i wogole. Z mala wszystko ok, mam sie oszczedzać i niestety po tym antybiotyku dopadla mnie infekcja kobiecych spraw:-(, teraz musze brac jakies kolejne leki:-(, masakra, no i lykac zelazo bo hemoglobinka mi spadla. Chyba nie nadrobie prawie calego tygodnia co pisalyście. a wlaśnie co u Monilli??

reklama
Do góry