reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a85 cieszę się, że wizyta się udała
maggie udanych zakupów życzę
marcelina - bardzo fajne imię , nie znam żadnej Matei :-) (chyba dobrze odmieniłam?)
co do pogody u mnie to samo- brzydko i ponuro na dworze, straszny wiatr wieje i przez to głowa mnie boli ...
co do samotności też to mam ;-( wszyscy się pytaja tylko jak się czuję, jak dzidzia, czy kopie itp. każdy gdzieśzabiegany więc wtygodniu ciężko się z kimś spotkać, weekend to mój K. nie zawsze też ma ochotę na wyjście po całym tygodniu pracy. a ja jak sobię pomyślę, że do sierpnia tak daleko a na zwolnieniu jestem dopiero tydzień! no i perspektywa, że na kilka miesięcy zostane sama z dzieckiem w domu (ukochany wraca o 17, zje coś, odsapnie po pracy, kąpanie dziecka i to pewnie tyle będzie) i też sobie to uświadomiłam i też mnie to przeraziło. a jestem raczej z tych osób co lubią kontakt z ludzmi i nie lubię siedzieć w domu sama.

reklama
Marcelina - na początku wiele dzieczyn się tu zgłosiło z bydgoszczy i teraz się nie udzielają :p a myślałam, że będę na porodówce z nimi leżeć ;-)

hej ja tez sie witam marna pogoda....
A85 dbaj o siebie i czekam az zawitasz na dluzej,
Magie udanych zakupow
Marcelina ja to piatek mam od poczatku l-4;-)
Lana week tez ma byc taki beznadziejny bynajmniej u nas;/
Tesciowa mi niedawno powiedziala ze od dzis mamy wybor albo rodzic w domu albo w szpitalu... Ciekawe czy teoria pokryje sie z pratyka, choc ja nie mam warunkow zeby rodzic w domu wiec nawet tej opcji nie biore pod uwage. Zdecydowalabym sie jakbym miszkala w swoim domu ....

Hej, witam się piątkowo.
U nas też brzydka pogoda i wieje. W nocy sobie nasłuchiwałam wiatru jak szumiał i tak mi się dobrze spało- dawno tak dobrze nie odpoczęłam.
Dzisiaj znowu jakieś zakupki mnie czekają:D z koleżanką brzuchaczką i jej mężusiem.
Ja na L4 siedzę prawie od początku i jakoś już powoli oswoiłam się z tą samotnością. Mam swoje hobby i teraz mam tyle czasu w końcu by się w tej dziedzinie spełniać.
A wszystkim dziewczynkom gratuluję ujawnienia się płci maluszków.
Marcelina- piękne imię dla twojej dziewuszki.

Witam :)
U mnie słoneczko świeci :-) 13 stopni i wiatrzysko wieje :)

a85 gratuluję udanej wizyty!

maggie78 udanych zakupów!

cześć dziewczynki! dzisiaj jakoś mi lepiej, dzięki.
Akutan a jakie masz hobby, czy dobrze pamiętam, że biżuterię robisz czy to coś innego?
a85 gratuluję syneczka!

kurka mam amnezję... tyle chciałam napisać i nic nie pamiętam.

reklama
Lenka5- myślę, że mnie z kimś pomyliłaś bo nie mówiłam nic o moim hobby wcześniej :D Ale szyję torby:D, tzn staram się ;P

tak, nie byłam pewna, kto, ale któraś z nas pisała o biżuterii. szycie toreb też super sprawa, a masz jakieś zdjęcia? może można coś kupić od Ciebie?

Do góry