reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
moja koleżanka też się martwiła tym jak ma kontrolować czy dziecko jest dobrze przez nią karmione piersią. kupiła wagę i bacznie obserwowała jej wzrost

Sylvi witaj mam nadzieje ze plamienia ustapia i wszytsko bezie ok oszczedzaj sie, dobrze ze z dzieciaczkiem wszystko w porzadku;-)
Mlodam to masz niespodzianke z ta coreczka :D Gartulacje;-)
Taycia widze Twoj problem z plcia nadal jest hehe miejmy nadzieje ze juz niedlugo potwierdzi sie w koncu czy to dziewczynka czy chlopczyk;-)\
Karola dzialajcie z tym szwagrem bo to jakas porazka jest a nasze Polskie prawo do bani !!!
Akutan, Lenka mnie tez czasem doskwiera samotnosc to normalne przed ciaza tez mialam takie odczucia i dni.... ale tak jak Tonya napisala jak urodza sie malenstwa wszystko sie zmieni;-)
Marcelina bardzo fajne nietypowe imie wybralas:D a co do najedzenia Mucha ma racje :-)
Ja dzis tez nie mam najlepszego dnia na dworze pdobnie jak u Was wiatr taki ze glowe ma urwac ,a slychac tak ze pewno spac nie bede umiala;-( poza tym znowu mam problemyz ksiegowymi z firmy albo sa malo inteligentne albo nie nadawajaa sie do pracy znowu dzieki nim bede miala opozniona wyplate zeby tego bylo malo moj maz lezal w szptalu i jest caly czas na l-4 i wyplata tez marna wiec sytuacja materialna jest kiepska i nie umiem tego wszystkiego ogarnac...no nic nie bede smucic do jutra .

CZEŚĆ DZIEWCZYNKI :-)
u mnie tez dziś zimno 7 stopni i wiatr silny wieje-bleeee!!!!!!!!!:-(
Mam nadzieję ,że wekend będzie ładniejszy:tak:

Czesc dziewczyny. U mnie tez dzisiaj jest strasznie zimno, tylko 5st, i strasznie wieje.
Co do samotnosci to ja tez tak mam, jestem na l4 mam duzo czasu jeszcze sie nie przestawilam i wstaje o 6. Moglabym jeszcze troche popracowac ale ze wzg na bole brzucha i dojazdy 50km w 1 strone wybralam decyzje o zw. We wsi gdzie mieszkam nie ma zabardzo mlodych osob, zostaje mi kawa z tesciowa co mieszzka za sciana i u sasiadow przez plot, codziennie tez nie bede nachodzic dziewczyn. M pracuje do 17-18. Do mamy, bratowej mam 50km. Sorki za narzekanie moze troche ulzy mi :))
Udanego dzionka zycze.

reklama
Cześć Dziewczyny!
Ja tak przelotem! Bezczas u mnie kompletny! Jak będę miała wiecej wolnego to obiecuje, ze wszystko nadrobie, a póki co chciałam tylko napisać,ze jesteś po badaniu polowkowym, wszystko jest dobrze!
I chvialam się jeszcze pochwalić,ze bedziemy mieli Synka :) moje malenstwo takie bezwstydne :) tylko gin przylozyl glowice do brzuszka a tam rozkraczone nóżki :))) nawet pytać nie musiałam czy chłopczyk czy dziewczynka,bo nie dało się nie zauważyć :))))

Do góry