reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hejka :-)
A ja witam Was słonecznym uśmiechem. Dzisiaj ma być aż 19'c Wczoraj musieliśmy iść na spacer,a było grubo po 18,ale tak było pięknie,że szkoda było siedzieć w domu. Dzisiaj będzie identycznie :-D:-D
Za godzinkę wybieram się do koleżanki na farbowanie włosków ( farba bez amoniaku). Trochę się tylko boję,że pod wpływem hormonów kolor może wyjść inny ,ale były by jaja :-D:-D
Agulaula - wejdź sobie na forum Bydgoszcz... tam na pewno jest dużo dziewczyn z naszym terminem. Sama pochodzę z Bydzi,ale rodzić w Pl nie będę ...
Marcelina - bardzo oryginalne imię :-D
A85 - gratuluję Syneczka :-)

Miłego dnia Babeczki :-)

reklama
Lenka5 -zdjęcia mam, może ci wyślę na maila prywatnie żeby nie było, że reklamę robię. I tak można zamawiać:D jeśli się spodobają:D

ok, dziękuję, zaraz obejrzę te Twoje cudeńka:)

Akutan te torebki są super! wklej tutaj parę, na pewno zaraz znajdziesz klientki;))).

Ostatnia edycja:
dziękuję Ci bardzo serdecznie za ciepłe słowa:D jak nabiorę odwagi do takich publicznych wystąpień to pewnie wkleję:D

Ostatnia edycja:
hejka, dawno mnie tu nie było, a ten czas tak leci...

ciągle sie coś dzieje, ale najważniejsze, znamy płeć :)

Byliśmy na usg połówkowym, gin zbadał morfologie i wszystkie organy i potwierdził, będzie dziewczynka :)

Najbardziej się uśmialiśmy jak nasz synek jakieś czas temu oznajmił nam ze w brzuszku u mamy jest dziewczynka, mały prorok :)

U nas dziś bardzo wietrznie, już za dużo tego wiatru... działa mi na nerwy

pluszaczek gratuluję Córci!

akutan i ja poproszę;-)
taycia ja byłam wczoraj w salonie i fryzjerka była zdziwiona,że tak szybciutko włoski mi się rozjaśniły-tak więc wszystko może sie zdarzyć-choć oczywiście nie życzę niemiłych doznań-po opuszczeniu fotela :tak:

reklama
Witajcie!
Wpadłam tylko na chwilę, zaraz jadę do przyjaciółki :-) Pogoda faktycznie nieciekawa dziś, ale jutro ma być słoneczko (przynajmniej w Poznaniu)

Akutan też poproszę fotki toreb, bo u mnie ich nigdy za wiele :tak:

Sagaa wybór co do miejsca porodu mamy od dawna, ale póki domowe będą płatne to w sumie nie jest to prawdziwy wybór...choć ja przyznam się, że na poważnie myślę o porodzie w domu...póki co czytam dużo na ten temat...zobaczymy co z tego wyniknie ;-)

Gratuluję udanych wizyt!

Do góry