reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

cześć dziewczynki

akutan - dobrze cie rozumiem ja też uwielbiam rower ale nic to na jesiueń już będziemy śmigać :)

a ja dzisiaj mam ochotę coś upiec właśnie wróciłam ze sklepu i będę robić tarte z budyniem i galaretką i truskawkami i bananami :))) jakiś szczególnych zdolności do pieczenie nie mam dlatego na wszelki wypadek kupiłam gotowe ciasto francuskie jak mi moje kruche nie wyjdzie :) ale najpierw kawka na balkonie bo pogoda jest cudna :)

reklama
witam, z pracy...jejku jaka pogoda sliczna...
mam nadzieje ze uda mi sie milo spedzic popoludnie

malgosia ale mi smaka zrobilas na takie ciasto. mniaaaaaaam

Witajcie:-)

Susumali taka piękna pogoda, a Ty w pracy...

Ja już po kawce na ogródku. Niedługo do rodziców w odwiedziny, a później po leżak. Już rok temu sobie upatrzyłam i czas najwyższy go kupić;)

Zdrówka dla Waszych maluchów!!

Słonecznej niedzieli mamuśki!!

mal-gosia.....mi juz slinka leci....
ja mialam robic biszkopt z galaretka ale nie mam wszystkich skladnikow.(a u nas w niedziele wszystko zamkniete)to bedzie sama galaretka.

wszystkim ddduuuuzzzzoooo zdrowka...dbajcie o siebie

Witam niedzielnie:)

ale pięknie jest:),slońce,ciepełko-cud miód malina!

Wspólczuje baardzo wam dziewczynki choróbsk,a juz dzieciaczkom to w szczególnosci wspolczuję...dochodźcie prędziutko do zdrówka!!!

JASKOLKA a czemu dolek? z jakiegos powodu czy tak ogolnie?

oj skorzystalam troche z pogody. po pracy bylam z rodzinka i znajomymi grillowac w parku.ale fajnie i pysznie bylo......:-)

dobrej nocy kochane

Dobranoc dziewczyny.mocnych wieczornych kopniaczkow życzę.
Ja jeszcze tylko'przepis na życie ' i do spania.

reklama
Do góry