reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

maggie trzymam kciuki za Twoją mamę, wiem, że to bardzo trudny czas dla niej. Włosami niech się nie martwi, bo na pewno jej odrosną jeszcze piękniejsze niż miała.

Ależ mi narobiłaś chęci na wakacje :-)

reklama
Nie ma co się bać lotów. Ja we wtorek ,za tydzień lecę już 4 raz od momentu zajścia w ciąże. Jeżeli przebiega ona prawidłowo to nie ma żadnych przeciwskazań do podróżowania :-)

Maggie - to Fuerteventura jeszcze lepsza jeśli windsurfing :-)[video=youtube;AsJAb85DGzw]http://www.youtube.com/watch?v=AsJAb85DGzw&feature=fvwrel[/video] polecams szczerze,chociaż Teneryfa jest bardziej rozrywkowa :-D

...Taycia... ehh, ale się rozmarzyłam...:rofl2::tak:

Ale tu tematy macie, to mój czuły punkt, podróże. Ale w tym roku to raczej pomarzyć mogę, za dużo wydatków nas czeka, trzeba dzieciom pokoik wyszykować.

Ostatnia edycja:
Maggie - tam przyjemnie wieje,więc windsurfing jak znalazł :-D naprawdę polecam :-D
Lenka - mi też pozostały 'wakacje' przed ekranem komputera,więc nie jesteś sama :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też mam nici w tym roku z wakacji pozostaje mi szum Odry :) pewnie devi się dołączy :)

Ostatnia edycja:
mal-gosia- jasne ze sie dołacze :) Pójdziemy do ogrodka przed dagrasso i jak na dwie kulki przystalo bedziemy obzerac sie pizza :D A na koncówke wakcji planuje urlop na porodówce ;)

a latać tez sie strasznie boje ....i aktualnie jestem na wakcjynych wspominakch bo dokladnie rok temu bylismy w Egipcie....

Ostatnia edycja:
Witam
Ja dzis mialam pracowity dzień. Zabralam się za mycie okien bo pogoda dopisywala.
Co do ciuszków to powoli kolekcjonuje i rodzinka cos podrzuca. Niby do porodu jeszcze trochę mam nadzieje że mala nie bedzie chciaal wyjśc wcześniej i że na krojenie zapisza mnie w okolicy terminu z OM, bo wyliczalam dziś macierzyński i lepiej by mi wyszło jakbym urodzila o czasie bo wtedy lapie się na poczatek 2012 roku i będę mogla wziasc te dodatkowe 4 tyg a nie 2. Więc oby dzidzia wytrzymała do odpowiedniego czasu:tak:
Gratuluje udanych wizyt dziewczeta nie wypisuje nicków bo zawsze jak juz mam pisać odpowiec to zapominam o kogo mi chodziło :-D;-):baffled:

reklama
biedroneczka a o jakie 2 dodatkowe tygodnie Ci chodzi ? :-) bo ja jakaś niedoinformowana jestem ;-) wyliczyłam, że jak urodzę o czasie wracam do pracy 19 grudnia :-(

Do góry