reklama
Maggie, Tonya dzięki za przywitanie;-) Juz teraz w porzadku zaczyna sie wszytsko prostowac mam nadzieje;-) Jak tam Mama Maggie??
Witaj Kasica;-)
Miło,że pamiętasz o mojej mamie Troszkę z nią kiepsko. W czwartek ma 2ga chemię, w sumie będzie ich 6. Pierwszą przeszła tragicznie więc boje się co będzie dalej. Poza tym wczoraj kupiłyśmy perukę bo już połowę włosów straciła
Ale cały czas jej mówię,że do sierpnia ma się czuć dobrze bo siostry dzieci wychowała to moje też musi Będzie dobrze, musi być
Cześć moje piękne w to wtorkowe ,słoneczne popołudnie.
COŚ TUTAJ CICHO I SPOKOJNIE, CZYŻBY KAŻDA KORZYSTAŁA Z WIOSNY?
Założyłam nowy temat, zajrzyjcie przy okazji... Trochę się niepokoję..
maggie78 trzymam kciuki za mamę. Życzę dużo siły i wytrwałości!
COŚ TUTAJ CICHO I SPOKOJNIE, CZYŻBY KAŻDA KORZYSTAŁA Z WIOSNY?
Założyłam nowy temat, zajrzyjcie przy okazji... Trochę się niepokoję..
maggie78 trzymam kciuki za mamę. Życzę dużo siły i wytrwałości!
Tonya
Zadowolona z życia :)
Maggie dobrze mamie mówisz, niech się mobilizuje dla wnuka...Trzymam kciuki za Was &&&& A włosami niech się nie martwi, potem odrosną gęstsze i nie siwe (jeśli siwe już miała) i to szybciej niż się spodziewa
jaskółka pewnie wszystkie na spacerach :-)
Właśnie wyczytałam, że 5 kwietnia mają być w Poznaniu 24 stopnie!!!!!!! SUPER!!!!
jaskółka pewnie wszystkie na spacerach :-)
Właśnie wyczytałam, że 5 kwietnia mają być w Poznaniu 24 stopnie!!!!!!! SUPER!!!!
Ostatnia edycja:
sagaa31
Fanka BB :)
Maggie na pewno bedzie dobrze i dobrze ze ja podbudowujesz:-) a co do loto mnie lęk po pierwszysm przelocie nie przeszedł i i dla mnie to jakaś trauma.....Nie powiem jakieś wakacje na wyspach ahhh rozmarzyć się można ale ja tam najbardziej ciesze sie z mojego maleństwa;D
Ja dzis wywietrzylam sobie posciel i pranie na dworze wysuszylam i pachnie taka swiezoscia w pokoju ahhh wiosno wiosno witaj
Dzis upichcilam mizerie kotleciki z cycusia kury i ziemniaki <mnniam> dawno nie zjadłam tak dobrego obiadu...;-)
Ja dzis wywietrzylam sobie posciel i pranie na dworze wysuszylam i pachnie taka swiezoscia w pokoju ahhh wiosno wiosno witaj
Dzis upichcilam mizerie kotleciki z cycusia kury i ziemniaki <mnniam> dawno nie zjadłam tak dobrego obiadu...;-)
Ostatnia edycja:
T
taycia
Gość
Maggie - ja latam już 7 lat i za każdym razem mam lekkiego cykora ale nie bój się... samoloty wbrew pozorom są najbezpieczniejszym środkiem transportu i pamiętaj,że jeśli chcesz na Teneryfę to raczej nie zobaczysz tam białych , piaszczystych plaż. Jest tam brzydki, ciemny piasek. Ja byłam na siostrzanej wyspie Fuerteventurze i było wprost booosko! Polecam i wzdycham,że w tym roku wakacje mnie ominą :-(
na szczęście przyznali jej ten lek więc jeden stres z głowyMaggie, będzie dobrze, niech mama tylko nie traci wiary. A jak z NFZ?
Taycia ja byłam na Gran Canari i było pięknie A myślałam o Teneryfie bo tam są podobno dobre warunki do winsurfingu - nie chciałabym,żeby facet się zanudził
Ale ja to cykor jestem więc pewnie na przeglądaniu ofert się skończy Musimy wykombinować coś innego na naszą podróż poślubną
reklama