reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
1508424592

Tonya- tak, x-landera. Kupilsmy w zeszłym tygodniu, na watku o wozkach wiecj o tym pisałam :)

Gabinia- przesyłam troszke pozytywnych fluidków &&&&&&&&&&&&&:)

A ciekawe jak tam Ewa w szpitalu ze swoja gestoza

Tak myślałam, że tam pisałaś, ale ja za tamtym wątkiem nie nadążam :-) A jaki typ? Pytam, bo pomimo mojej totalnej ignorancji jak na razie w tym temacie, z polecenia koleżanki też myślę o x-landerze....

Gabinia nie daj się negatywnym myślom, w końcu ta sytuacja nie będzie trwała wiecznie...uśmiechy Ci posyłam :-):-):-)

:) fajne kolorki ma ;) ja w kwietniu mój przywioze az ciekawa jestem jak mi przypasuje
mam rózne kolory gondoli i spacerówki ( ale nie pamiętam ) i fotelik mam zielony ....

Tonya- dokładnie to co na zdjeciu wyżej, x-lander xa kolor volcano:) Poki co jestesmy bardzo zadoowlni z zakupu, po pokju jezdzi sie super.
Jesli myslisz o x-landerze i kolor volcano ci sie podoba to taka informacja ze go wycofuja i w kolkcji 2011 zamaist niego jest amethyst- szaro-fioletowy. Wiec teraz ten volcano mozna kupic w nizszych cenach bo go powoli wyprzedaja

Witam Was dziewczyny po dłuższej pzrerwie neistety nie miałąm ja sie odezwać za dużo działo się w naszym życiu... Nie wiem czy dam rade Was nadrobic ale na pewnood dzis sumiennie będę sprawdzać Wasze posty i udzielać się;-)
Tymczasem ide robic obiadek pozdrawiam Was serdecznie;-)

Witajcie kochaniutkie dawno mnie nie było, ale za niedługo bede was regularnie odwiedzać bo zostały mi trzy dni pracy, i potem bede leniuchowac.
U mnie wysztko ok, byłam dzis u lekarza. Jedynie mam troche cukier podwyższony ale jutro ide na badania i zobaczymy co dalej. Maluch rosnie, ja narazie przytyłam 8kg mysle że nie jest najgorzej. Trzymajcie sie kochaniutkie, wkrótce sie odezwe.
:-D

Devi dzieki za informacje :-)

Już po spacerku...na dworze jest bosko :-D Wystawiłam pranie na balkon, wypuściłam pierwszy raz kota (jest domowy na 100% jedynie jak jest ciepło to na balkon wychodzi) i teraz tylko wywą****e nowe zapachy i ptaszki obserwuje...

Sagaa fajnie, ze do nas zajrzałaś.

Kasica to za trzy dni zaczynasz labę, akurat pogoda Ci dopisuje :)

reklama
Jejku dziewczyny jakie Wy jestescie kochane, zawsze pocieszycie, doradzicie i pogratulujecie jak trzeba, az milo, ze ktos jeszcze przezywa ze mna te ciaze (poza mezusiem oczywiscie):-) Dziekuje Wam kochane :happy:
Troche zazdroszcze, ze juz kupujecie wozeczki, tez bym chciala ale malzon sie bal wczesniej (ja tez ) a teraz to sobie wymyslil, ze szkoda tracic gwarancji, by wozek stal nieuzywany w domu. Chyba dalej sie boi, no coz poczekam do maja ;-)
Maggie masz racje co do koloru, nawet lekarz mi tak powiedzial, ze nie rozumie dlaczego sie tak utarlo, ze chlopiec to niebieski, a dziewczynka rozowy, ale wiesz jak patrze na paczki na allegro to albo sa calkiem rozowe, albo typowo dziewczece. W polowie kwietnia mam usg 4d wiec moze sie wtedy okaze co u mnie mieszka, a wlasciwie kto :-D
dzis jade do mojego tatusia na 64 urodzinki i nie wiem czy zagladne tu jeszcze, ale poki co milego wtoreczku Wam zycze kochane, caluje.

Do góry