reklama
Witajcie:-)
Ja uciekam z kawką na ogródek, bo pogoda jak malina
Bishopka gratuluję dobrych wieści, kurka ja nie opuszczę gabinetu póki nie dowiem sie kogo noszę, pod serduchem A najśmieszniejsze, że koleżanka wczoraj obdarowała nas rózowiutkim body i sukienusią, bo ona czuje, że tam lalunia siedzi
Słonecznego dnia mamuśki, resztę nadrobię później!
Ja uciekam z kawką na ogródek, bo pogoda jak malina
Bishopka gratuluję dobrych wieści, kurka ja nie opuszczę gabinetu póki nie dowiem sie kogo noszę, pod serduchem A najśmieszniejsze, że koleżanka wczoraj obdarowała nas rózowiutkim body i sukienusią, bo ona czuje, że tam lalunia siedzi
Słonecznego dnia mamuśki, resztę nadrobię później!
T
taycia
Gość
Cześć!!
Ale u mnie dzisiaj ciepełko... :-)aż chce się żyć.
Ja byłam bardzo nerwowa w pierwszym trymestrze... chociaż nie powiem,bo nadal nosi mnie jeszcze szczególnie gdy jadę samochodem i widzę te wszystkie ślamazary
Wydaje mi się,że można pić meliskę na uspokojenie :-):-)
Monila - udanych zakupów!
Bishopka - super,że z dzidzią wszystko dobrze
Tonya - z pieprzykami nie pomogę,bo mam ich tyle,że mogłabym być nazwana 'pieprzykową panienką' więc już dawno nie nadążam czy pieprzyki są nowe czy stare
Karolaola - trzymam kciuki za dziewczynkę u Ciebie
Oli B. - termin się zbliża wielkimi krokami
I to tyle co zapamiętałam... trzymajcie się ciepłutko !!!
Ale u mnie dzisiaj ciepełko... :-)aż chce się żyć.
Ja byłam bardzo nerwowa w pierwszym trymestrze... chociaż nie powiem,bo nadal nosi mnie jeszcze szczególnie gdy jadę samochodem i widzę te wszystkie ślamazary
Wydaje mi się,że można pić meliskę na uspokojenie :-):-)
Monila - udanych zakupów!
Bishopka - super,że z dzidzią wszystko dobrze
Tonya - z pieprzykami nie pomogę,bo mam ich tyle,że mogłabym być nazwana 'pieprzykową panienką' więc już dawno nie nadążam czy pieprzyki są nowe czy stare
Karolaola - trzymam kciuki za dziewczynkę u Ciebie
Oli B. - termin się zbliża wielkimi krokami
I to tyle co zapamiętałam... trzymajcie się ciepłutko !!!
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witam sie rowniez...
gratuluje wizyt i tego, ze czesc juz wie kto u nich mieszka - ja moze dowiem sie za tydzien choc nastawiam sie jakos na corke bo i moj synek tylko dziewczece imiona wymysla i caly czas mowi o siostrzeczce...
co do ruchow to czasem cos tam czuje ale bez przekonania jakos tak kopie wiec nie jestem pewna czy to to...
no i czy wy tez tak macie ze jednego dnia brzuszek jest wiekszy a drugiego mniejszy?? bo moj dzis prawie plaski...
a co do chorowania to ja uziemiona jestem bo szymcia wysypala ospa i sobie posiedzimy w domku ze dwa tygodnie... znosi na szczescie dobrze - lekki stan podgoraczkowy i nieduze krostki...
gratuluje wizyt i tego, ze czesc juz wie kto u nich mieszka - ja moze dowiem sie za tydzien choc nastawiam sie jakos na corke bo i moj synek tylko dziewczece imiona wymysla i caly czas mowi o siostrzeczce...
co do ruchow to czasem cos tam czuje ale bez przekonania jakos tak kopie wiec nie jestem pewna czy to to...
no i czy wy tez tak macie ze jednego dnia brzuszek jest wiekszy a drugiego mniejszy?? bo moj dzis prawie plaski...
a co do chorowania to ja uziemiona jestem bo szymcia wysypala ospa i sobie posiedzimy w domku ze dwa tygodnie... znosi na szczescie dobrze - lekki stan podgoraczkowy i nieduze krostki...
Tonya
Zadowolona z życia :)
Bishopka gratulacje! Super, że takie dobre wieści.
Taka piekna pogoda, że na spacer trzeba iść. Po wpałaszowaniu miski płatków siły mam dość ;-)
I nikt nie ma tak jak ja z tymi pieprzykami?
Devi a jaki w końcu wózek kupiłaś, bo wiem, że myślałaś o X-landerze?
Taka piekna pogoda, że na spacer trzeba iść. Po wpałaszowaniu miski płatków siły mam dość ;-)
I nikt nie ma tak jak ja z tymi pieprzykami?
Devi a jaki w końcu wózek kupiłaś, bo wiem, że myślałaś o X-landerze?
witam dziewczynki
mało ostatnio pisze ale czytam ...
moje nerwy sa na wykonczeniu ... jeju jakie mam podłe nastawienie do wszystkich i wszystkiego ;((
dawno tak sie nie czułam ;( ale tak to jest jak ja z dziećmi w PL a mąż w D :/
trzymajcie sie ciepło
mało ostatnio pisze ale czytam ...
moje nerwy sa na wykonczeniu ... jeju jakie mam podłe nastawienie do wszystkich i wszystkiego ;((
dawno tak sie nie czułam ;( ale tak to jest jak ja z dziećmi w PL a mąż w D :/
trzymajcie sie ciepło
reklama