reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ja mam jedno pudełko ciuszków ale głownie rozmiar 58-62,i wciaz mysle czy to za mało czy za duzo...co dalej kupowac?? Jej nie znam sie :/

reklama
witam słonecznie :-) chyba już przyszła wiosna ?:-)
co do ciuszków dla dzidzi to hmm ja nadal nie za bardzo wiem co mam kupować bo nie wiem jakie lato będzie czy dużo takich cieńkich maleńkich ciuszków kupować ? niby termin na 12 sierpnia ale ile dzieci się rodzi w terminie ? podono 5 % a jak sie urodzi pod koniec lipca to bede miala za mało a jak przenoszę ciążę to pod koniec sierpnia? wczoraj widziałam śliczną sukieneczkę taka na lato właśnie i nie kupiłam bo właśnie takie wątpliwości miałam.

no tak ale potem moge przeplacic jak bede kupowac na juz:) Teraz moge popatrzec na allegro, po wyprzedazach :)
Devi ja z doświadczenia wiem, że dużo ciuszków na początek nie potrzeba, tym bardziej że to lato i wszystko schnie szybko. Ja połowy nie wykorzystałam, bo prałam na bieżąco. A nie miałam ich dużo

O matko 135 dni mi zostało teoretycznie do porodu
clap.gif

Ostatnia edycja:
Dziń dobrek :-)

JJ nie martw się Bioferem, biorę już kilka tygodni i jakoś nie czuję sie inaczej...no i gratuluję synka!!!!

a85 mam tak jak Ty, że raczej w ciąży spokojniejsza jestem, ale czym tu się denerwowac jak mam tyle czasu dla siebie co nigdy, dobrze się czuję, niedługo będę mamą i słońce świeci co dziennie :-D:-D:-D

A co do zakupów to ja też chodzę po sklepie, przebieram a potem z nadmiaru wątpliwości wychodzę z niczym...Eh...może mnie najdzie faza kupowania bliżej terminu ;-)

Dziewczyny a też tak macie, że codziennie znajdujecie nowe pieprzyki na skórze w różnych miejscach? Właśnie dziś zaczęłam się zastanawiać czy to nie od hormonów, no i pytanie czy znikną po porodzie skoro to nie są piegi ani przebarwienia tylko pieprzyki? :confused2:

reklama
Jestem już po :-) Wszytko ok, a co do boloeści brzucha to mi lekarz powiedział, że tak ma być, ale każdy przypadek trzeba ososbno diagnozować, bo może być róznie. I mówieł też, ze jezeli nie ma innych objawow jak np. plamienie, goraczka, czy dreszcze, to nie trzeba jechac natychmiast do lekarza, tylko zazyc sobie no-spe, a na wizycie powiedziec o tym lekarzowi
Devi kochana, nas własnie przekonuje spacerowka, ktora rozklada sie na płasko i jest ustawiana w obu kierunkach jazdy i jest (przynajmniej wyglada) mega wygodna, tzn, jest miekka, ma pasy i w ogole. Plusem tego wozka jest tez gondola odsc duza, co w przypadku terminu porodu na sierpien jest super, bo jest szansa, ze przejezdzimy gondola zime :-) Ale wiadomo, kazdy ma swoj gust i swoje wyobrazenie o tym co mu sie podoba, czy tez nie. Mam tylko nadzieje, ze juz nie zmienie zdania co do wozka, bo normalnie mnie pan maz chyba wywali z domu :-D;-) Ciagle tylko zmieniam zdanie....
A wracajac do wizyty, to moja dzidzia lezy posladkowo i nie chciala pokazac krocza :-( wiec dalej pozostaje mi kupowac ubranka biale i zolte, takie najbardziej neutralne. Ale co tam, wazne, ze szyjka zamknieta, trzyma jak powinna :-)

Do góry