reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Wpadłam i ja sie przywitac po weekendzie :-) Wczoraj bylam na "ogledzinach" i upatrzylam sobie wozek, wreszcie :-) Jest to Jedo Fyn, bardzo fajny i leciutko sie prowadzi.
Dzis ide do lekarza, w sumie to zaraz ide. mam nadzieje, ze sie troche uspokoje, bo to wkrecanie sobie ciazy obumarlej juz mnie dobija. Trzymajcie wiec kciuki i zycze milego dnia.

witam z rana :-)

O niebo lepiej wstaje sie rano jak świeci słoneczko :tak: śniadanko juz zaliczone teraz toszke relaksu z Wami a potem do pracy /dobrze że w domku moge w piżamce :-D/.
Moje dziecko wczoraj zadowolone wróciło z przedszkola podekscytowane opowieściami o Marzannie cały czas uswiadamiało mnie jak to z nia jest co oznacza itp...:-D w związku z przywitaniem wiosny mamy w rodzinne spotkanie w przedszkolu dzieci przygotowały wiele niespodzianek tylko tyle nam smyk zdradził reszta to tajemnica:-)

Lenka, Petunia - z nerwami dopisuje się do Waszego klubu więc raźniej. Mój mąż juz też sie zastanawia czy są jakieś tabletki dla kobiet w ciązy na uspokojenie, ale zauwazyłam że im jest dłużej ładniejsza pogoda to nerwów mniej. Bedzie dobrze dziewczyny a nasze drugie połowki musza to wytrzymać:tak:

Dali - no własnie te rosnące kilogramy aż sie boje jak ja będę wygladać pod koniec ciązy /jak wieloryb:szok:?/ Jedynie co to ja sie nie ukrywam za ciuchami no bo po co ?? to jest stan odmienny nie wszystkie maja ładnie zaokrąglony z przodu brzuszek a z tyłu zgrabny tyłeczek, ja należe do tych ciężarnych którym idzie w bioderka. Moja rada na poprawe humorku wybierz sie na zakupy kup fajna podkreślająca sukienke lub tuniczke w wiosenne kolorki mów sobie że jestes piekna przyszłą mamuśką :-) mi to pomogło

Monila - udanych zakupów!!

Bishopka - trzymam kciuki za udaną wizytę

Chorowitkom - zdrówka!!

miłego dnia!:-)

Cześć Dziewczyny!

Ja lubię swój brzuszek, ale nie mogę patrzeć na swoje nogi, dupę i boczki!!!:( nigdy nie miałam, zawsze miałam wciecie, a teraz nie mam :( mam tylko nadzieje, ze uda się po ciąży jakoś wrócić do dawnej sylwetki!

Wczoraj kupiłam sobie 2 długie sukienki :) wiem,ze bedą mi puchly nogi, wiec kupuje już sukienki na lato, bo pózniej nie będzie! Chyba trochę za wcześnie jest kolekcja letnia w sklepach!!!

Czuje się ostatnio zupełnie normalnie i bardzo dobrze! Nic mi nie dolega i powiem Wam,ze ja w ciąży to bardziej spokojna jestem niż byłam! Wcześniej jak mi się coś nie podobało to się darlam, a teraz grzecznie zwracam uwagę i nawet zauważyłam,ze to lepiej działa! Bo jak zwrocie komuś uwag to tej osobie robi się głupio i sama wyluzowuje :) także jestem teraz góra i chyba będę stosować cały czas taka technikę, także niczym się nie denerwuje :) no chyba,ze moim ślubem który zbliża się wielkimi krokami,
trzeba mieć coś starego - narzeczony haha niebieskiego- mam oczy haha wystarczy żebym sobie coś pożyczyla i mam wszystko hihi :))
dzisiaj odbieram obrączki :)))

witam nowe sierpnióweczki :)

a85- do wielkiego dnia faktycznie coraz bliżej :) Ja na ślubie nie mialm nic pożyczonego ani niebieskiego a tak sobie juz 4 lata po slubie razem szczescliwe zyjemy :)

Dali- nie jetses jedyna w tym iobcym ciele....mam to samo, myslam ze w ciazy bede czula sie seski a tu sie czuje jak salceson....az z domu sie nie chce wychodzi a jak siedze to czuje jak mi sie drugi podbrodek robi :/

Bishop- Jedo bardzo fajny wózek....tez sie nad nim mocno zastanawialsimy ale spacerowka nas nie przekonała :/

ale naskrobałyście:)

myszka iJJ gratuluję małych facetów.
monila udanych zakupów. Pochwal się jak wrócisz:)

A85 a sukienkę już odebrałaś? Pochwal się , bo ja dalej na etapie szukania:( Ale obrączki wczoraj zamówiliśmy:)

Dali ja też mam problem z nowym ciałem, bo oprócz brzucha zrobiły mi się boczki. Poza tym przed ciążą chodziłam na aerobik 3-4 razy w tyg a teraz tylko basen wiec czuję się troszkę sflaczała:( Najlepiej się czuję w ciążowych spodniach z pasem bo one troszkę spłaszczają fałdki i mam kilka bluzek typu 'motylek' ze ściągaczem na dole. polecam:)

Maggie78 nie odebralam jeszcze sukienki :) odbiore dopiero w czwartek :) kupiłam w takim tajnym salonie w tąpkowicach i tam będę tez kupować sukienkę na kościelny!:) pokazywała mi właścicielka małe garniturki i sukieneczki :))) bo Malucha tez będzie trzeba ubrać :))

reklama
Do góry