reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam sie dziewczynki:-) dzis troszke pozno no ale czasu od rana nie mam zabiegana jestem.. :-)

myszka gratuluje:-)
Lana jaskółka zdrowka kochane kurujcie sie:-)

reklama
myszka super wieści GRATULACJE!!! ja już też chcę wiedzieć kto mnie tak kopie:rofl2:

jaskółka wracaj do zdrowai, bo piękna pogoda i szkoda siedzieć w domu;)

Ja wybieram się na kawkę z koleżanką:tak:

Witam po weekendowo :-)
myszka gratuluje syncia ..
jaskolka szybko do zdrowka wracaj

U nas dzisiaj tez cieplutko ..byl spacerek,male zakupki:cool2:
W ogole to jestem przeszczesliwa bo czuje juz maluszka :-) jak sobie buszuje po brzuszku..a P. jak sie cieszy ..
no i za tydzien wizytka,jakos pozytywnie nastawiona jestem cale szczescie i mam nadzieje ze dzidziol pokaze co ma.

Zycze milego wieczorku..

Dziękuję dziewczyny. Muszę szybko się wyurować , ponieważ w weekend mam zjazd a we wtorek 29go wylatuję.
Poza tym 31go wizyta- hurrra!:-)

hej kochane
MYSZKA ogromne gratki dla syneczka!!!!!!! i super ze wsio ok!

JASKOLKA szybkiego powrotu do zdrowia!

a ja mam zly nastroj bo mi corcia od wczoraj ma wysypke na twarzy i w niektorych miejscach na ciele, i nie wiem o co lotto, maz mial isc z nia do lekarza ale rano nic nie bylo a teraz popoludniu znowu buzia czerwona i taka jakby pokrzywka... z jednej strony obawiam sie jakiejsc choroby dzieciecej, ale raczej by sie nie pojawiala i znikala, wiec chyba alergia, ale na co nagle?:-:)-:)-(

susumali łączę się z Tobą bólu. Mnie też zsypało na twarzy i brodzie. Kompletnie nie mam pojęcia co to. Raz wychodzi a raz znika. Dziwnie to wygląda, nie wiem czy to hormonalne czy nie ale daje znać to coś o sobie od około 1,5 miesiąca. W czwartek mam wizytę u dermatologa. Ty też goń z małą do lekarza.

reklama
LANA i Jaskółka trzymam za Was kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Myszka gratuluję synka:-)!

Susumali nie martw się, może to pokarmowe.

Czy Wy też takie nerwowe jesteście? u mnie jakiś dramat, byle co i trzęsawki dostaję a serce wali jak oszalałe. masakra

Do góry