kasica88
Fanka BB :)
hej kochane ja tylko na chwile wskoczyłam sie pokazać, u mnie ok, maluch coraz bardziej szaleje. Jutro może znajde trchoe więcej czasu. To napisze wiecej szczegółów.
Trzymajcie sie kochane.
Trzymajcie sie kochane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oli.B- to tak jak u mnie...znow obiad na miescie...czy to nie od tego tak tyłek mi urusł:?
"joga" dla dzieci omawiana przed chwilą w DDTvn
YouTube - Shock Therapy: Video of controversial 'Swinging Baby Yoga' classes in Egypt
:-d:-d:-ddevi, oli już sobie wyobrażam te wasze mini pokaźne tyłki:-d
maggi ja mam długie zwolnienia np od 4 stycznia do 22 lutego. ZUS wypłacił mi od 4-31 stycznia - 7 lutego. A 22 lutego dostałam za 1-22 luty. Podobno to wszystko zależy jak szybko Ty dostarczysz do firmy, a firma do ZUS-u. Ja mam szybciej pensje niż od pracodawcy :-)mam pytanie do dziewczyn,które są na zwolnieniu od początku ciąży. Jak wygląda sprawa zusu z wypłacaniem kasy? Wiem ,że mają niby 30dni od doręczenia zwolnienia na wypłatę ale jak to wygląda w rzeczywistości?