reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Hej - ja jestem śródmieście :-) Blisko Kredki i Ołówka. A rodzić chciałabym na Borowskiej, bo tam mój lekarz pracuje.
Devi, a Ty w której części Wrocławia i gdzie zamierzasz rodzić ?

ja Krzyki a zamierzam rodzic w Oławie. Brochów na pewno odpada, ostanio analizuje tez Borowska ale to sie jeszcze zobaczy jak ona bedzie tu funkcjonowac. chcialbym miec swoja polozna a na dyrekcyjnej nie ma takiej mozliwosci..ciekawe czy na Borowskiej sie to zmieni...nowiutkie sale sa zachecajace no i Borowska mam praktycznie po drugiej stronie ulicy co moze byc minusem przy tłumie odwiedzjacej rodziny która bedzie mnie miała pod nosem :/. Jak sie przeniosa to poczytam jak działaja i zadecyduje.

Cześć Dziewczyny!
Neilaa mi z USG tez wyszedł termin na 17 :)) ale ktoś pisał,ze najlepiej sugerować się pierwszym USG wiec wtedy 21 :) z om na 13, ale ja miałam dłuższe cykle wiec bardziej się nastawiam na okolice 20, chociaż to się zobaczy:))

Monila no ja własnie czekalam aż napiszesz o tym tlustym czwartku :) hihi :* gdzie ta Babcia się patrzy co?:)

Natt współczuje uczulenia, ja jestem alergikiem wiec wiem jak to jest z tymi uczuleniami :(

Z dobrych wiadomości moja umowa zostanie przedluzona :)))jupi:)))
a tak ogólnie to znowu walczę bo oczy mi się zamykają!!!!!

witaj KEJKO!

A 85 fajnie ze umowa przedluzona!

EWA nic sie nie martw , bedzie dzis dobrze!

a ja wlasnie wrocilam wymienic ciuchy z pracy na wieksze i mam moje pierwsze spodnie ciazowe- wlasnie do pracy,,jupi, nawet nie wiedzialam ze takei garniturowe spodnie z mojej firmy sa tez dla ciezarowek z ta gora ciazowa, fajowo, jutro moj debiut- powiem w pracy o ciazy, i troche sie tym stresuje ale z drugiej strony ciesze ze wszyscvy beda wiedziec hi hi
spadam i odezwe sie pewnie dopiero jutro bo maz wyjechal na caly dzien z laptopem, a juz do tej cafejki internetowej gdzie jestem teraz (obok sa kabiny do rozmowy i wszystkie jezyki swiata he he ) juz nie przyjde
buziaki

Witam dziewczynki (te nowe rowniez) po weekendowo,wtorkowo .:-)
u nas dzisiaj super pogoda znowu 10 na plusie,sloneczko swieci,przebisniegi to juz na kazdej trawce kroluja.;-)

Co do kataru to mnie tez meczy,do tego zatoki..bol czasami nie do wytrzymania..ja niestety musze to przeczekiwac,bo nic mi nie pomaga.:-(
do tego wszystkiego dochodzi moja alergia.. takze czasami jest mi nawet ciezko podniesc glowe a od kichania cala klata mnie boli:-p ale jakos trzeba to przetwac..

Faktycznie juz za 2 dni tlusty..mmm trzeba sie zaopatrzyc w jakies dobre paczusie:laugh2:

Witam !

U mnie też dzisiaj piękne słoneczko. Dopijam kawkę i jadę do miasta w poszukiwaniu jakiś fajnych spodni ciążowych :-) może uda mi się coś znaleźć.
A z tych niemiłych rzeczy - powitałam Pana WC z rana ( a wypiłam tylko wodę i chlust - wszystko do kibelka),a już myślałam,że wchodząc w II trymestr nie będę musiała się o to martwić :/
A85 - gratuluję!!! ekstra,że przedłużyli Ci umowę :-)
Miłego dnia!!!

Taycia ja tez tak myślałam, a pierwsze tygodnie 2 trymestru zaczynalam od wymiotowania rano! Ale już mi przeszło :))
teraz tylko walczę z sennoscia :) i dalej nie wiem co włożyć do gęby bo na nic nie mam ochoty :) pilabym tylko sok z tymbarka multiwitamina :)

reklama
Witam dziewczyny.
U mnie w Szkocji dzisiaj tez ladnie sloneczko grzeje +10, ale ja niestety dzisiaj z rana tez odwiedzalam Pana WC i wszytskiego mi sie odechcialo, a juz od dobrego tygodnia mialam spokoj z nudnosciami i nawet apetyt odzyskalam, a tu znowu sie nie najadlam :( moze za godzinke sproboje cos przekasic :)

Do góry