reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
jestem jestem wchodzę do ośrodka zdrowia a tam co.. a tam babeczki z rejestracji kawkę popijają a telefon dzwoni jak szalony... wrr i nie wnerwiaj się tu potem człowieku.... na dworze zimno... wrrr... ale myślę ze z godziny na godzinę będzie cieplej ..:):) nawet zakupy zrobiłam..;p

dziewczyny ja tez mam juz dosc tych zimowych ciuszkow...

dzin doberek:)
u mnie podobnie z tym spaniem, jak mąż wstaje przed 7 też już spać nie mogę yyhhhh..
ale za to dzisiaj piekny dzień, słonko, troszke cieplej, dzieci odprawione po dwóch tygodniach bycia w domu hmmm..
odpoczywam:)
jutro ide na wizytę kontrolną, może już sie uda podejrzeć kogo mam w brzuszku, coś czuje że to chłopak:)
choć nie ukrywam gdzieś w głębi serca marzę o córci:)
miłego dzionka
później wpadne:)

witam dziewczynki:-),z tym spaniem mam podobnie o 6.30 mąż wstaje do pracy i ja już nie śpię .Ferie się skończyły oi córa poszła do szkoły-a ja do 15.30 mam labe-jestem sama:tak:,może nie taka sama do końca bo właśnie maleństwo w brzuszku daje o sobie znać i fika koziołki:-D

Cześć Dziewczyny!
Ja dzisiaj zostawilam samochód narzeczonemu i prawie zamarzlam na przystanku! Jaka zimnica!!! Ale slonko jest :)

w środę mam wizytę, brzuch mi zmalał :( ale własnie wczoraj tez ciagnelo mi pepek :p

tez mam dosyć tej zimy! Jestem takim zmarzluchem,ze kurtki nie wlozylam w tym roku ani razu!i chodzę codziennie w tym samym plaszczu i zmechaconej czapce! Oddałam 2 pary butów do reklamacji! Zaplacilam ze nie razem 600zl a takie szajstwo, ze szkoda gadać i wraz muszę chodzić w emu haha dopiero wyglądam!!! Chce wiosnę!!!!!!!

A tak pozatym to humor mam taki,ze szkoda gadać, a ślub to nie wiem kiedy weźmiemy! Miesiąc się czeka na obraczki :/ a nawet jeszcze nie wybraliśmy

ale pomarudzilam!

Miłego dnia :)))

a85 <przytul> ja tez rano zmarzłam jak leciałam do ośrodka zdrowia..;)ojj to strasznie długo musicie czekać na obrączki.. kurcze my mieliśmy takie szczęście ze czekaliśmy tylko tydzień .. bo grawer nam robili... bo akurat trafiliśmy na nasze rozmiary u jubilera.;) mi tez cos brzusio zmalal.;( mnie tak ciało za pępek czy pod pępkiem z 2 dni temu..:) ja mam za tydzień wizytę i strasznie się martwię czy wszytko jest wporzadku juz jakiegoś schiza mam... ale bedzie dobrze bo teraz to musi byc tylko dobrze;)

U mnie tez wyszlo slońce, ale mimo to pewnie chlodno na dworze. Dzis kielkują mi juz pomidorki i kalafiorki w skrzyneczkach, mam nadzieje że to zwiastuje wiosnę ;)).

U mnie tez wyszlo slońce, ale mimo to pewnie chlodno na dworze. Dzis kielkują mi juz pomidorki i kalafiorki w skrzyneczkach, mam nadzieje że to zwiastuje wiosnę ;)).

BIEDRONKA TO NA PEWNO WIOSNA YUPIIIII
509.gif
yahoo.gif

Heloł!
Ja dzisiaj mam kryzys.
Osłabił mnie mój narzeczony, nawet na odległości da się komuś tak ciśnienie podnieść....

reklama
jaskółka nie ma co się denerwować jak nic poważnego, tak to jest z tymi facetami

Ale tu dziś cicho :szok:. Udało mi się posprzątać sypialnie, zrobić 3 prania. Teraz wciągam obiad - gołąbki :-). A potem dalej sprzątanie

Do góry