reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

pierd.ona służba zdrowia !!!!!

nie dość, że siedziałam z kaszlącymi charchającymi świszczącymi ludźmi 3 godziny w kolejce, to jeszcze osioł zamiast mi dać jakieś krople na ucho dał mi skierowanie do laryngologa..

a w laryngologii co? 3 przychodnie i terminy najszybciej 31 marca!!

mam zapalenie ucha do jasnej anielki, co mi po 31 marca?????
paranoja !!!!!!!!

reklama
Trochę mnie nie było ale nadrobiłam.
W piątek byłam odwiedzić koleżanki w pracy, po drodze kupiłam sobie czapkę i torebkę w CCC była przecena do -50% i jakoś zrobiło mi się wesoło (zakupy jednak poprawiają humor):-D
EwaK ja też byłam wczoraj w realu w Katowicach na zakupach, do reala mam bardzo blisko, może gdzieś minełyśmy się:tak:

pierd.ona służba zdrowia !!!!!

nie dość, że siedziałam z kaszlącymi charchającymi świszczącymi ludźmi 3 godziny w kolejce, to jeszcze osioł zamiast mi dać jakieś krople na ucho dał mi skierowanie do laryngologa..

a w laryngologii co? 3 przychodnie i terminy najszybciej 31 marca!!

mam zapalenie ucha do jasnej anielki, co mi po 31 marca?????
paranoja !!!!!!!!
No rzeczywista paranoja

No ja tez małe porządki w domku, jeszcze kwiaty musze podlać i zrobic sobie malą przekaskę zanim zaczne z obiadem.:tak:

marcelina współczuję, może na dyżur laryngologiczny się wybierz do szpitala..

Dziewczyny przekopiowałam wyprawkę do "Dobre rady....." dużo nowych mam się pojawia i nie każdy czyta wątki od a do z :-) parę pozycji dołożyłam ... idę sprzątać dalej :-)

Marcelina naprawdę paranoja :(
Ja dostałam jakiegoś uczulenia, albo nie wiem co to mi się dzieje na plecach! Na twarzy nie mam żadnych pryszczy, w ciąży mam nawet ladniejsza cere niż miałam! Ale na plecach mam jakaś masakre!pleców to nigdy takich nie miałam! W jeden dzień mi wyskoczylo z 15 czerwonych punktów, wszystkie wokol ramiaczka, nie wiem czy to jakieś uczulenie czy po prostu jakieś pryszcze, chciałam się wybrać do dermatologa, ale u dermatologa tez wizyty za kilka miesięcy, do tej pory mam nadzieje, ze mi to zejdzie!Można coś używać na te plecy???
No ale nie porównuje się do bolacego ucha Marceliny! Może spróbuj na ten dyżur!!!

Poszłam wczoraj spać o 20! Spalam cała noc, a dzisiaj mam maksymalne rozkojarzenie i dosłownie zasypiam w pracy! Oczy mi się zamykają! Nie umiem nad tym zapanować i nie wiem co robię, mózg zostawilam chyba w domu!!! Gdzie jest moja koncentracja???pomocy!!!

cześć Dziewczyny!

trochę mnie nie było, ale podczytywałam Was co jakiś czas. jest już tu nas tyle, że ciężko nadążyć. mi dopiero niedawno ustąpiły mdłości, a tak wieczorami szczególnie, to jakiś dramat. i śpioza okropna.

z tą naszą służbą zdrowia to naprawdę można się wykończyć.
ja teraz znowu jestem chora - zatoki i gardło, ale niestety lekarz jak zwykle nic mi nie doradził - herbatka z cytrynką co najwyżej...

a85 ja w pracy już dawno nie mogę się skoncentrować i nic twórczego zrobić, bo tylko wiecznie zasypiam. nawet do tego stopnia, że chodzę do łazienki na pół godziny i śpię jak niemowlę, tragedia. zastanawiam się czy jest sens to dalej ciągnąć, czy iść na zwolnienie i tyle. ale w domu to chyba też bym zwariowała...

Cześć !

U mnie dzisiaj znowu słoneczko świeci :) hurra :)

Maggie - mój Mężulek wstaje o 6,ale jak tylko zamyka drzwi to ja już przekręcam się na drugi bok i śpię do 10,ale za to budzę się w nocy. Dzisiaj obudziłam się wyspana o 3!!! i nie spałam co najmniej godzinę,ale i tak ranny z Ciebie ptaszek :)aaa i choliwka wcześniej nigdy nie zdarzyło mi się słyszeć,że mój Mąż chrapie. Teraz tak mnie to drażni,że muszę chodzić spać do innego pokoju :-(
Dzwoniłam dzisiaj do gino i następny raz kiedy będzie w moim mieście to 11 marca :( a ja mam do 13 zwolnienie, chociaż podejrzewam,że zostanie mi ono i tak przedłużone ( mam nadzieję).
Dziewczyny, czy wy macie jakieś obawy związane z ciążą? Ja np bardzo denerwuję się jak będzie ,gdy dzidzia pojawi się na świecie. Jakie będą relacje z Mężem, czy kocia zaakceptuje dzidzię, czy nie poczuje się odrzucona, czy będę ciągle niewyspana i zła, czy Mąż będzie mi pomagał... to mnie strasznie męczy... macie coś takiego czy tylko ja?
Susumali - chyba masz dzisiaj wizytę! powodzenia :-)
Marcelinaa - nie zazdroszczę tego chorego uszka :-(

Pozdrawiam Was :-)

reklama
taycia, małe piekiełko po porodzie może się zdarzyć, ale z pewnością minie :D ja się nie martwię, bo mniej więcej wiem co mnie czeka, chociaż świadomość 2 maluchów jest co najmniej przerażająca :)

Do góry