reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam:)
Coś nie mogę spać:(

Oli ale miałaś dzień:) U nas jest takie centrum,że zostawia się dzieciaki i tam są Panie ,które się nimi opiekują:) Świetna sprawa:) A Bolek i Lolek to był atrakcyjny za naszych czasów:) moje siostrzenice też tą bajką już nie są zachwycone...

Taycia przykro mi z powodu tych omdleń. Oby się więcej nie powtórzyły...

Rzeczywiście biedroneczki dawno nie było. Mam nadzieję,że u niej wszystko ok. Gabinia się rzadziej oddzywała więc pewnie nie ma czasu:(

reklama
Witam dziewczęta
Przez ostatnie di troche malo mnie było na forum, ale troche mialam taki odwiedzinowy czas i troche tez kiepskie samopoczucie. W czwartek bylam u nefrologa, powiedzialam lekarce że ostatnio skacze mi cisnieni i mam wrażenie jakby kołatania serca, więc osprocz Isoptinu mam jeszcze brac beta-bloker Sectral. Mam nadzieje że to pomoże bo prawdę mowiąc ostatnio czulam sie przez to słabo.
Wczoraj odwiedziłam siostrę i jej maleństwo, mała rośnie jak na drożdzach i jest słodka:-), jak wróciliśmy byłam juz taka zmeczona że chyba przed 22 leglam spać.
A od wczoraj mam wrażene że coś wypycha mi pępek ;) i chyba brzuszek powoli zaczyna mi wychodzic.

Witam z rana ;) właśnie jem sniadanko i pije herbatke z cytrynka.. i zaraz niestety musze leciec do osrodka zrowia meza zarejestrowac na dziś bo dodzwonic sie tam nie ma szans... u mnie za oknem slonko ale zobaczymy jak z temperaturka na zewnątrz;)

Maggie78 ty ptaszku poranny:)

ja mam bardzo podobnie tylko ze moj mezus wychodzi do pracy na 4... wiec potem rzucam sie połozku jak ryba w wodzie zeby zasnąć...;) po jakimś czasie się udaje;)

maggie tu też można zostawić, ale on jest za mały jeszcze :-). Po tych przygodach wczorajszych, wstał dziś po 7.00 i ani razu w nocy, a poszedł spać o po 20.00 :szok: Ale się wyspałam :-)

Witam poniedziałkowo,

Miało być u mnie dziś pochmurno i śnieg, a tu piękne słońce świeci
yahoo.gif
. Cudownie, mówię Wam wiosna idzie

reklama
hih Oli.B trzymam cie za słowo z ta wiosna;) hihh dobra kochane ja sie zbieram i lecę do ośrodka .. jak wrócę to zdam wam relacje z temperaturki jak jest u mnie;)

Do góry