reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

susumali a ty w nocy pracujesz? Twój szef wie ,że jesteś w ciąży?

mialam dzis pracowac do 23.30 ale ze nie bylo nic do roboty kazali mi spadac o 22 juz, nikt nic nie wie jeszcze, w poniedzialek ide do gina i wezme zaswiadczenie o ciazy i w srode przyznam sie i zobaczymy czy troche sie godziny pracy zmienia

zdrowka MARCELINAA

o MONILA a czemu zle sie czujesz? przeziebienie? Tobie tez zdrowka!

ASIACUR moze buzia najpierw czerwona ale jutro zobaczycz juz efekty?

NATT super ze juz lepiej, no i ze sobie cosik kupilas na poprawe nastroju! tak trzeba!

LEMONIADA bedzie dobrze, oby opryszczka szybko zeszla

ja nie moge, jest godzina 00:18 a 8 letni chlopiec mieszkajacy z mama nad nami jeszcze nie spi, i tak jest w kazdy weekend, a w tygodniu to tez przed 00.00 go slychac (latanie po mieszkaniu, skoki , krzyki itd) a niestety sciany i sufít chyba z papy....i albo stalam sie wrazliwsza w ciazy na to ale straSZNIE mnie to wkurza no i szkoda dzieciaka, jak w tym wieku o takich godzinach zasypia, to co bedzie jak bedzie mial 16 lat? ech chyba jego mame zapytam....

reklama
Witam na chwilkę z rana:)

Lemoniada,tak to mój rok urodzenia:) Co do terminu to tu wychodzi inaczej, na usg inaczej ale jest to sam początek sierpnia. A ty skąd jesteś?
Monila mam nadzieję,że się dzisiaj lepiej czujesz:)
Oli jak podróż?
Mój M. na szczęście już wrócił w nocy:)
Ja zaraz będę robić na śniadanko parówki w cieście francuskim:) Tylko czekam aż teściowa wyjdzie do kościoła. Zołza jestem,nie? Ale nie chce mi się słuchać jej komentarzy...
Miłego dnia Wam życzę:)

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie :-)

Maggie podróż dobrze, tylko synek się wyspał i do 23.30 wojował :wściekła/y:. W końcu z nim zasnęłam i K mnie o 12 w nocy obudził bo przypomniał sobie, że herbatę chciałam i tak do 3.30 miałam sen z głowy. :wściekła/y:. No, a oczywiście synek 6.30 się obudził. K jeszcze śpi, a ja ledwo siedzę

Ostatnia edycja:
Witam sie z rana;) u mnie noc w miarę spokojnie.. od rana głowa mi peka...ale na szczęście czuje sie lepiej... mężuś zakopany w łóżku leży ... dzieki dziewczyny za troske..;) mysle ze nie złapie przeziębienia od meza...;)

Oli.b biedna ty <przytul> budź twojego niech posiedzi z małym a ty odeśpij troszkę.;)

asiacur jasne nie ma sprawy możesz podesłać prasowanie:):)

Witam!

Monila, dobbrze, że czujesz się już lepiej. No i trzymam cię za słowo;-)
Oli, widzę, że twój Młody taki sam ranny ptaszek jak mój. Filip o której by nie poszedł spać to wstaje 6-6.30, a czasem nawet 5.30. I to tak trwa ponad dwa lata. Odkąd zaczął przesypiać całe noce.
Maggie, współczuję mieszkania z teściową:tak:

Część DZIEWCZYNKI :-).Dzisiaj piękne słoneczko tempka +1 więc nie ma szaleństwa ale jest przyjemnie ,właśnie wróciliśmy ze spacerku a teraz obiadek.Zaliczyłam mały zakup dla maleństwa wkleiłam na wątku zakupowym :-).
maggie78 -ja również współczuję mieszkania z teściową:szok:najlepiej wszyscy osobno i jest spokój :tak:

Cześć Dziewczyny. W to słoneczne niedzielne popołudnie chciałam jeszcze raz podziękować za wczorajsze wsparcie w mojej histerii z powodu opryszczki - dziś ją już nasmarowałam, okleiłam plasterkiem i niech no tylko spróbuje jeszcze podskakiwać :) Po Waszych wpisach przyjęłam, że problem jest powszechny wśród ciężarnych i nie powinien zaszkodzić maleństwu i mi z tym znacznie lepiej.

Lemoniada,tak to mój rok urodzenia:) Co do terminu to tu wychodzi inaczej, na usg inaczej ale jest to sam początek sierpnia. A ty skąd jesteś?

Maggie, U mnie też termin z USG różni się trochę od tego obliczonego wg OM, tak czy inaczej też jest to sam początek sierpnia. Żeby jeszcze te dzieciaczki chciały się tak pojawiać z terminie :) A ja jestem z Warszawy.

Ostatnia edycja:
Hejka!

Melduję się w niedzielny wieczór. Byłam dzisiaj na spacerze, zjadłam pyszny obiad i poszłam do kościoła w którym zasłabłam.... było strasznie duszno, rozpięłam kurtkę,a po chwili to chore uczucie zimnego potu, zatykania uszu i białych plamek przed oczami :-( to już drugi raz w tej ciąży !!! :-( kiedyś zdarzyło mi się dwa razy i lekarka mówiła,że to z powodu niskiego poziomu cukru .. ;/ sama nie wiem,bo niby wyniki krwi miałam super. No nic... oby to się już nie powtórzyło.... pozdrawiam Was serdecznie !

Och, a my znów dzień pełen wrażeń :-). Pojechaliśmy rano z synuniem na niedzielne bajkowe poranki w kinie. Kolejna próba za rok :-D. Okazało się, że w domu to on może i cały dzień baje oglądać. Ale nie w kinie gdzie tyle fajnych dzieci i można z nimi biegać i wygłupiać się. A poza tym przecież "Bolek i Lolek" wymięka przy "Carsach" czy "Magadaskarze" :zawstydzona/y:. No więc musieliśmy "gada" zabrać. K wymyślił że pójdziemy w takim razie sprawdzić Plac Zabaw taki w wielki w Centrum Handlowym. No muszę powiedzieć, że był problem z wyjście. Spać mu się chciało, ale ganiał po tych rurach, materacach, piłkowych basenach ..... a my za nim.... Bo przecież dwóch lat nie ma, a on wszędzie właził. Po 30 min wymiękliśmy z K. :szok::-D. Ale zabawa była ekstra. Rozpoczynamy nowy etap : zamknięte place zabaw
jupi2.gif

Taycia może noś ze sobą tabliczkę czekolady. I jak coś to kawałeczek. Mi się nie przytrafiło w tej ciąży mdleć. A w tamtej tylko raz w sklepie. Współczuję okropne uczucie

Ostatnia edycja:
reklama
Taycia nie zazdroszcze omdlen :** oby sie nie powtarzaly :)
My dzis byismy na romantycznej wycieczce w Katowicach, tam gdzie bylo nasze pierwsze spotkanie "w realu" (bo poznalismy sie internetowo) - za pare dni mamy rocznice pierwsza ;-)
Bylo romantycznie bardzo ale musielismy skrocic randke bo moja kondycja mocno oslabla po 2 miesiecznym lezeniu w lozku.
spokojnych snow dziewczynki
a gdzie biedroneczka i gabina??

Do góry