reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oli.b szczęściara z ciebie;) hihih mi jak narazie tez się nic nie zmieniło;)) a pomiędzy tymi moimi terminami nie ma zbyt wielkiej różnicy wiec spoko;) a jak tam Piotruś??

Monila my z testem owulacyjnym z kalendarzem działaliśmy także jesteśmy nawet świadomi kiedy poczęte
yahoo.gif
. Piotrek super, rozrabia, że hej . Dziś wracamy do domku.

reklama
hih no proszę to się przygotowaliście na maksa..;):) no to dobrze jak Mały rozrabia;)) hihh

Dobra kochane ja lecę sprzątać bo mam tego trochę...:) będę później no i od czasu do czasu zaglądnę do was;)

Ostatnia edycja:
hej,

chłopaki me pojechali na górkę na narty a ja zaraz idę prasować, bleeee nie cierpię tego :wściekła/y:. No ale cóż, kiedyś trzeba.

Witam nowe Sierpniówki !!

Chyba Myszka pisała, że czuje rozpieranie i twardość w dole brzucha. Myślę, że to dziecko się ułozy na dole. Też tak mam - idzie wyczuć ręką kiedy sobie zlegnie na maminym pęcherzu hehehe. Bo na skurcze B-H za wczesnie. Pierwsze mogą być ok. 6 miesiąca. Ja tak miałam szczególnie po wysikaniu się....

Co do ruchów, to spokojnie - ja mimo, że jestem szczupła w pierwszej ciązy poczułam dopiero w 19 tygodniu. Także luz.

Nie zrobiłam wyliczanki ciążowej, ale wg OM to jutro wchodzę w 5 miesiąc.....jeszcze 5 pełnych miesięcy i koniec :-).

A ja dziś zrobię sernik na zimno....tak za mną chodzi......

Lece do wstrętnego żelazka :wściekła/y:.....do później.

MONILA i MAGGIE ja tez zaczynam sie powoli martwic ze nic nie czuje, a to w koncu druga ciaza wiec powinno byc szybciej..no ale w poniedzialek ide do ginki,mam nadzieje ze choc chwilke zajrzymy do maluszka przez usg (bo cos czuje ze wcale nie, ale nadzieja najwazniejsza)

JJ a ja bym zjadla normalny serniczek..ale dzis mi sie nie chce robic wiec na deser tyako owocki, tez dobre, maz kupil pare siatek , w tym np. jezyny, nie wiem nawet z jakiego kraju, ale bardzo pyszne i dojrzale!

susumali nic się nie martw ja w pierwszej ciąży z moją Wiką czułam już pierwsze delikatne ruchy w 15 tyg.a teraz dopiero w 16 mimo ,że jestem chuda jak szczypiorek :-D i mówi się ,że w nastepnych ciążach szybciej to u mnie było pózniej,więc na moim przykładzie widać ,że to co mówią to nie jest regułą

dzieki LANA, troche mnie pocieszylas:-)

jejku fajna taka sobota w domciu ale ja wieczorem znow musze do pracy........buu

a ja właśnie skończyłam sprzątnie..;)) pościel w sypialni przebrałam i juz nawet powiesiłam jedno pranie .. teraz robi się następne:) u mnie takie słonko wyszło ze aż miło pootwierałam okna i wietrze..;) teraz bede jesc gołabka...i zaraz potem zabieram sie za prasowanie;)

Witam słonecznie :-)

cokies witamy w naszym gronie ;-)

Ja mam termin na 6 sierpnia i w sumie nie wiem czy mi się coś przesunęło... Ale jak czytałam tylko kilkanaście procent kobiet rodzi w terminie, więc zobaczymy jak to będzie i nie przywiązuje specjalnie wagi to owego 6 sierpnia i jak się mnie ktoś pyta kiedy mam termin to mówię jak maggie78(przy okazji smacznego ciasta:-)), że na początek sierpnia... w książce czytałam, że najlepiej mówić jak ktoś się pyta o termin o 2 tygodnie później niż jest w rzeczywistośći, żeby później się nie tłumaczyć ludziom czemu jeszcze się nie urodziło- w sumie wydaje mi się, że to dobry sposób...;-)

Weekendowo będę nieobecna, wiec spokojnego owego weekendu i trzymajcie sie dziewczęta i dużo słoneczka :-)

reklama
Do góry