reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oli-weszłam na ta sronke -fajna mi wyliczyło 157 dni do porodu -super:-)- kolejny miesiąc do przodu-HURAAAA!!!
cokies-mi na badaniach prenatalno-genetycznych lekarz powiedział,że podobno chłopiec to był 14 tydż.byłam w szoku ,że tak szybko można stwierdzić płeć al e to była klinika specjalne CENTRUM BADAŃ GENETYCZNYCH i sprzęt maja taki wypasiony -że mucha nie siada ,badania robił mi w 4D.Potwierdzi mi gdy będe jechała na kolejne badania 25 marca to będe wiedziała na 100%.Słyszałam od koleżanki,że podobno ten lekarz się nie myli co do płci -zobaczymy:-).
Ruchy czuję już od 16 tyg.teraz są coraz częstsze i bardziej wyrażne,są dni gdzie normalnie maleństwo DAJE CZADU:-D czyli kilka puknięc pod rząd

Ostatnia edycja:
reklama
No dziewczyny leci ten czas szybko;):) ja tez za niedługo będę mieć polowe ciąży za sobą:):) a pamiętam jak się tu zapisałam w 5 tygodniu..;) hih leci szybko;)

Oli.b ja tez na nia wąłsnie weszłam.. i mi wyliczyło 168 dni do porodu;)i 17 tydzień wiec wszytko sie zgadza:)

hej ja też skorzystałam z tego linka i wyszło mi 167 dni
dziewczyny mam pytanie i problem z tymi suwaczkami jak to zrobić żeby na stałe przy moich wpisach były, zebym nie musiała za każdym razem ustawiać i wprowadzać dane?

Oli wiesz,bo ten suwaczek był zrobiony jak miałam termin na 08,08 (tzn wg miesiączki) A wg usg cały czas wychodzi 01.08.2011 więc od tego terminu liczyłam. Pewnie jeszcze się zmieni. i nie daj boże będę Was musiała opuścić do lipcówek,hehe
z reszta te suwaczki też każdy różnie liczy...

właśnie dziewczyny jakim sie terminem sugerujecie z miesiączki czy z usg?? bo mi z miesiączki wyszedł termin na 13 sierpnia a z usg na 10..;)

Ostatnia edycja:
hihih..;) ja jak narazie mówiłam ze termin mam na 13 sierpnia;)

jejciu dziewczyny ale mam lenia wiem ze muszę posprzątać i wogole sterta prasowania czeka na mnie ale nie chce mi sie jak cholerka..;p hih

wiecie ze ja juz tak bardzo czekam na ruchy maleństwa ze dziś śniło mi się ze maleństwo się ruszało i ze tak super było..;) dziewczyny myslicie ze wszytko wporzadku jest? bo jeszcze sie nic nie rusza..tzn ja nic nie czuje:(

reklama
Monila ja też nic nie czuję i też już łapię schiza czy wszystko ok bo parę dziewczyn już wcześniej czuło. Parę razy coś czułam ale to chyba nie to:(
Ale przecież teraz musi być tylko dobrze,prawda:)?

Do góry