reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

he he koncze dzien tu i zaczynam...witam weekndowo, pewnie znow pus3to tubedzie jak zwykle przez weekend, no ale odpoczywajcie kochane i miejcie sie dobrze!
ja chyba zaraz z corcia po buleczki ide...papatkosy

reklama
Witam;) ja właśnie śniadanko jem... płatki z mlekiem no i herbatka z cytrynka;):) od rana mam takiego lenia ze szok... a tu będzie trzeba wziasc się za sprzątanie :) Miłego weekendu kochane;)

witam po raz pierwszy
jeśli mogę się przyłączyć do was będzie mi miło:-)
a ja też chciałam się pochwalić, dzisiaj poczułam wyraźnie ruchy mojego maluszka;-)
pozdrawiam wszystkie sierpniówki i miłego weekendu::-)

jestem w 16 tc jest to moja trzecia ciąża:-), na początku były mdłości i wymioty teraz jest ok czasami bóle głowy i kręgosłupa ale dużo wypoczywam i jest ok;-)

moz-screenshot.png

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie :-)
cokies-witamy serdecznie w naszym gronie:-)
a ja dziś weszłam w 5 miesiąc -tralala!!!!!!:-D-ale ten czas szybko leci pamiętam ,że niedawno byłam w 10 tyg a tu już 18:tak:
WIOSNY NADAL U MNIE NAD MORZEM ANI WIDU ANI SŁYCHU :-(tyle ,że słonko tak nieśmiało zaczyna świecić-dobre chociaż tyle

reklama
bardzo mi miło za tak ciepłe przyjęcie:-)
dzisiaj pogoda jest dość wiosenna tylko z temp. pewnie mroźna:-(
LANA-a jak u ciebie maleństwo czy wiesz kogo będziesz miała i czy czujesz ruchy?

Do góry