reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
ja tez jutro muszę jechać do urzędu po akt urodzenia. Bo mam takie tempo ,że na porodówce będziemy ten ślub brali:)

hehe maggie witam w klubie a raczej mój p. Ma takie samo tempo!!! Bo ja już bym to dawno załatwiła ale niestety tak mamy prace, że cięzko jest nam się zgrać i któreś z nas musi brać wolne no i jutro może się jeszcze okazać, ze pójdzie do pracy i znowu nic nie załatwimy a wtedy go udusze:-d

Dziękuję maggie78 :-) Właśnie też miałam się zapytać mojego gin na poprzedniej wizycie, ale całkiem zapomniałam. Więc jak Twój powiedział, że z umiarem można, to pozwolę sobie na filiżankę przyjemności ;-)

Petunia jeśli chodzi o kawę to jedną filiżankę dziennie na pewno można :)

Dziewczynki moim sposobem gdzieś tam wyczytanym na zgagę są migdały :)

mal-gosia migdały pomagały mi bardzo na mdłości.....:) ale zobacze czy na zgage tez mi pomoga.....

Witaj ponownie mal-gosia:) Mnie na zgagę niestety nie pomagały ani migdały ani banany. w sumie to nic mi nie pomagało a miałam ją od rana do wieczora przez 2 miesiące:( Ale się cieszę,że już nie mam...
agu-la u nas tez ciężko się zgrać z czasem,bo mój m. ostatnio pracuje od świtu do nocy. Ale on już odebrał swój akt ur. więc to już sukces:)
W przyszłym tyg. powiedział,że w któryś dzień spóźni się do pracy i pojedziemy wszystko załatwić. zobaczymy co z tego wyjdzie....

mi w poprzedniej ciąży lekarz Renii pozwolił na zgagę, ale ja miałam już w 8 miesiącu i mi pomagało bardzo

reklama
Hej!

Sporo mnie nie było, ale i tak nikt o mnie nie pamięta :-(

U nas chorobowo - Filip ma ospę. Trochę boję się o siebie, bo prawdopodobnie nie chorowałam. Okaże się w najbliższych dniach czy się zaraziłam. Mam nadzieję, że nie.

Do góry