reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej dziewczyny:-)

Co do katarku, kichania jak i krwi z nosa to czytałam o tym, bo sama się z tym zmagam, że to jest jak najbardziej normalne w ciąży i musimy się z tym pogodzić i na co jak zwykle zwalamy winę?- na nasze kochane hormony ;-)

Widzę wrócił temat poduchy. Kupujcie kochane, kupujcie ją. Ja swoją Motherhood mam dopiero tydzień i już sobie nie wyobrażam jej braku :tak:

reklama
ja tez walczę z katarem.. 3 tydzień! zaczyna mnie to niepokoić..
zwłaszcza, że większość wpada mi nie do nosa.. a wprost do gardła (sorry za obrzydliwą dosadność) i muszę odpluwać...

Marcelinaa oj, to masz jeszcze gorzej ode mnie- współczuje. Trzeba pamiętać, że nie możemy kropli do nosa żadnych wziąć, a szkoda.

zdrowka babolki!
ech nie mowcie o pogodzie, dzis jest u mnie tak zimno ze musialam 3 godz drzemke sobie zrobic...he he no przynajmniej moje lenistwo na pogode moge zwalic..ale tak czy siak do pracy musze jeszcze dzis isc........

LANA pamietasz pare dni dalas mi jeszcze raz linka do tegho filmiku zycie przed narodzeniem zczy jakos tak , no i sie nastawilam na ogladanie go, ale uups on jest dostepny tylko na terenie polski a ja jestem poza:-(

cześć dziewczynki miałam dzisiaj urwanie głowy w pracy wiec cały dzień byłam wyłączona, ale teraz krótka przerwa na serniczek ambasador i herbatkę :)

Wszystkim zakatarzonym szybkiego powrotu do stanu ,,bezkatarowego'' :))))

oj dziewczyny siedzę na kanapie oglądamy z synkiem bajkę i jakieś 15 min już ktoś puka w brzuchu
yahoo.gif
. Z prawej strony sobie siedzi

O rany dziewczyny założyłam słuchawki lekarskie i normalnie słychać kopniaczki od czasu do czasu, ale jak wyraźnie ło
na.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry