reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oli jako pierwsza czująca tak wyraźne kopniaczki może założysz nowy temat na naszym forum - o pierwszych kopnięciach itp

reklama
SUSUMALI-szkoda ,że nie możesz oglądnąć tego filmiku bo jest naprawdę piękny ale poszukaj może w necie pod tą nazwa może coś znajdziesz.
Oli.B-gratuluję kopniaczków,ja tez zaczełam już czuć moje maleństwo:-)

ja też się muszę pochwalić, że wczoraj czułam piersze ruchy dzidzi :-) wieczorową porą jakby jakaś kulka przeturlała się po ściance brzucha - inaczej nie umiem tego opisac :-)
ja też kicham i to 2-3 razy z rzędu i nie wiedziałam, że to przez ciążę i chyba sama bym na to nigdy nie wpadła! ciekawe jaki jeszcze obiaw mnie w tej ciąży zaskoczy?:-)
dziewczyny co do poduszki - ja też mam ja od tygodnia i uważam, że jest rewelacyjna! i właśnie zapobiega kręceniu się po całym łóżku i przybierania niezdrowych w ciąży pozycji.

a brzuch to mi tak rośnie i rośnie z dnia na dzień większy ! już się nie mogę doczekać wizyty żeby zobaczyć jak dzidzia się zmieniła i urosła ! bo po brzuchu widzę że już duża powinna być ;-)

hej dziewczyny!!
Zima zawitała... a nie wiosna:-(ale do wiosny już tylko 33 dni;-)
u mnie po malutku jakos leci.. samopoczucie ok no może czasem jakieś małe bóle w dole się zdarza ale da sie znieść, momenty zwiastujące omdelnie również ale jest super:-D jakas euforia mnie dopadła hihihi

Kobietki mam do Was pytanko co sądzicie o ślubie w ciązy a dokładnie 23tydzień????? bo moje mysli i odczucia są wtej sprawie bardzo mieszane??? może jakies wasze opinie coś ...
pozdrawiam

agula ja mam takie podejście, że kościelnego bym z brzuszkiem nie wzięła, cichy cywilny w gronie najbliższych bez hucznego wesela tak. Jakoś nie smacznie dla mnie wygląda się w białej sukni z brzuszkiem. Ale to jest tylko i wyłącznie moja opinia. Ja do tej pory ślubu nie mam, a jesteśmy razem już 9 lat. No ale ja mam też takie podejście, że mogę mieć ten papier albo nie, :-) jest mi wszystko jedno. Moja rodzina też nie naciska, nie suszą nam głów.

A ja sie nie zgodzilam na slub w ciazy. Nie chce wygladac na wlasnym slubie tak jak teraz wygladam, chce moc wypic wlasny toast, nie chce cichego slubu (jeden juz mialam), samopoczucie teraz srednio mnie natraja na przygotowania przeslubne a poza tym nie jest mi to do niczego potrzebne :-) Jak dojde do siebie po porodzie zaczne o tym myslec, wtedy bede miala do tego glowe i serce. Takze nic na sile :) nie te czasy ze panna z dzieckiem to wsytd a mi dobrze w stanie narzeczenskim:-D

agu_la ja właśnie od kilku dni też mam te momenty zwiastujące omdlenia, idzie się przyzwyczaić haha :) ja jak nie mam gdzie usiąść to kucam, a jak nie wypada mi kucać to przebieram nogami, żeby nie fiknąć!

też kicham! nawet mi się zdaża podwójnie :) dwa razy w jednym momencie :p

ja też nie chciałabym iść z brzuchem do ślubu kościelnego, ale bierzemy cywilny, zapraszamy tylko najbliższą rodzinę, później pójdziemy na obiadek i tyle, a kościelny zaczniemy planować na 2012 też już niedługo :)

reklama
Witajcie kochane!
Gratulacje tych pierwszych kopniaczków-Oli to mi pomysł z tymi słuchawkami podsunęłaś...
Mnie się bardzo podobają ciężarne w sukniach ślubnych-myslę sobie,że jeśli czujesz sie na siłach dopełniać tych wszystkich przygotowań,to nic nie stoi na przeszkodzie.

Do góry