reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

HALLO A CO TO ZA OKNEM ??????????
ranting.gif
Gdzie ta wiosna ???

reklama
Devi no co na ta sucha skórę?:)
mnie jeszcze póki co razi slonko w pracy, ale pewnie niedługo będę miała za oknem to samo!

Devi ja się zastanawiałam już czy jakiegoś uczulenia nie dostałam bo każdy dzień zaczynam od kataru i kichania, a potem przechodzi, ale wczoraj wyczytałam w gazecie, że jednym z objawów zaburzeń hormonalnych w ciąży może być katar, więc może to od tego....

No sypie u mnie od rana i już białą ulicę mam za oknem...wiosna chyba we Wrocku siedzi ;-)
Tonya- tylko ze ja nie mam kataru:/ ale widze ze Maua tez ma taki problem:) a wiosna zawsze jest pierwsza we Wrocławiu:)

Cześć Dziewczyny!!!:)
Tez zastanawiam się nad ta poducha, my na szczęście mamy wielkie łóżko wiec myśle,ze nie będzie problemu, ale na razie nie narzekam na spanie, raz w nocy budze się na siusiu :)
Coś chciałam napisać, ale ja mam w ciąży skleroze , z reszta bez ciąży tez, także nie mam sieci tłumaczyć ;) aa już wiem!
Poradzcie coś! Mam taką suchą skórę na twarzy!!!! I rączki takie suche! Wszystko smaruje,a i tak dalej sucha skóra! Znacie jakiś dobry krem do twarzy???
Miłego dzionka!
Monila wracaj!nikt nie pisze o paczkach!no jak to tak?:p

formuła norweska jak dla mnie najlepsza ..do bardzo suchej skóry...wiem napewno ze jest do ciała do rąk(super) do twarzy wydaje mi sie na 80%ze tez....nie jest tłusty i cięzki szybko sie wchłania...;)

Tonya-co do wysyłki internetowej to ten sklep jej nie prowadzi mają tylko reklame w internecie i nic po za tym.
Co do pogody to u mnie zimno ale na szczęście śniegu NIET:-)
Może jakąś petycję do góry napiszemy aby wiosna już przyszła:-D-bo ja strasznie spragniona słoneczka:-D

reklama
Do góry