reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
A za mną to chodzą owoce morza we wszystkich postaciach, a ponoć też nie można...carpaccio też pycha...mniam
Chyba zrobię dziś na obiadek tartę z boczkiem i brokułami...taki pomysł po przeglądzie lodówki mi się pojawił

Ostatnia edycja:
Ja rzadko, ale jem ser typu velbon, niby nie można, ale mam koleżankę która urodziła dwoje dzieci we Włoszech i tam się je te sery w ciąży normalnie. Za to strasznie mam ochotę na takie carpaccio z polędwicy wołowej, mniam a tu nic z tego

Oli.B- to tego tez nie można...spoko od weekendu codzinnie jem kanapeczke z karkóweczka typu szynka parmenska ;?

Krewetki tez jadam....

Co ze mnie za matka :? :p

ja łykam falvit, kwas mailam odstawic po 14 tyg;-)
co do jedzenia mysle ze kazdy robi jak uwaza ;-) Devi na pewno dobra matka;-)

Hej!

Maggie - już miałam się pytać czy ktoś Cię nie widział... dobrze,że jesteś... i mam nadzieję,że Mamcia będzie się dzielnie trzymała.

Ja jak jadłam Prenatal to wymiotowałam,więc teraz jem tylko kwas foliowy.

Dziewczyny, jutro mam wizytę.... proszę o mocne trzymanie kciuków,bo to już miesiąc od kiedy ostatni raz miałam USG ( i jeszcze kciuki za przedłużenie chociaż trochę urlopu).

Dzisiaj znowu kładłam się spać o 23, zasnęłam o 1.30... naliczyłam 7 razy wstawania do WC, Mąż szedł na 7 do pracy,więc oczywiście ja obudzona ... tak mi źle,że nie mogę się wyspać :/:/

Oli.B- to tego tez nie można...spoko od weekendu codzinnie jem kanapeczke z karkóweczka typu szynka parmenska ;?

Krewetki tez jadam....

Co ze mnie za matka :? :p
devi na pewno najlepsza :-). Kochana ale to wszystko w jakiś sposób jest chyba wędzone, a carpaccio to zupełnie surowe mięso wołowe. Szynkę parmeńską jem bardzo często w mojej ukochanej pizzy :-) i colę piję. Także ze mnie to dopiero matka :-D

Mniam tatar w wykonaniu mojego taty mmmmmnnnniaaaaammmmm

devi na pewno najlepsza :-). Kochana ale to wszystko w jakiś sposób jest chyba wędzone, a carpaccio to zupełnie surowe mięso wołowe. Szynkę parmeńską jem bardzo często w mojej ukochanej pizzy :-) i colę piję. Także ze mnie to dopiero matka :-D
Moze i jest jakos wedzone choc na opakowaniu jest napisane karkówa surowa...a nie wazne opakowanie juz sie konczy ;)

Ja z witaminek łykam Femibion+DHA:
Bierzesz Femibion+DHA, ja Femibion Natal Classic...moze powinnam zmienić?? nie moge sie połapac w tych witaminkach :?

reklama
devi DHA to są kwasy tłuszczowe które mają wpływ na rozwój mózgu i bodajże oczu, jak to mój lekarz powiedział dziecko będzie mądrzejsze, ale jakie witaminy będziesz brała to chyba od ciebie zależy

Do góry