reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam i chetnie wypilabym z wami poranna kawke ale pozostaje mi mieta :/ Słoneczko piekne dzis u nas wiec przesylam tym co go nie maja :)
Ciezka noc za nami B. pojechal z Niko do lekarza. Łagodna biegunka ktora ma od paru dni sie dzis w nocy gwaltownie zaostrzyla. A ja od tych "zapachow" i widokow tez w lazience pol nocy spedzilam....Kurcze nigdy nie bylam wrazliwa na takie rzeczy a teraz nie wiem co by bylo jakby B. nie bylo z nami.
Przepraszam ze o takich rzeczach przy sniadaniu ;-)buziaki dziewczynki

reklama
Ewa współczuję, najgorsze co może być to chore dziecko. :-( Czy to rotawirus jakiś??? Zdrowiejcie szybko.

Ja już po porannym spożyciu kanapeczek i kawy inki :-) Taki mam dobry humorek, słoneczko świeci pięknie jeszcze mi tylko brakuje jakiś +15 stopni i pączków w sadzie za oknem :-)

Pochwalę się pierwszą walentynką od K, ale mnie zaskoczył. Nigdy nie obchodziliśmy tego święta, a tu proszę
NASZYJNIK(KOLIA) | Biżuteria | W.Kruk - 1840 Biżuteria, pierścionki, zegarki, brylanty

Oli sliczny prezent :-) az zazdroszcze ma gest twoj mezczyzna.
Nie wiem czy to rotawirus, w sumie mogl zalapac rozne cuda w przedszkolu, zobaczymy co powie pani doktor.
mal - gosia rano juz robil kupke chyba sama woda bo nie mial czym, na wszelki wypadek ubralam mu pieluche na droge bo bylby problem w autobusie. Najlepsze jest to ze on po za tym to swietnie sie bawi i rozrabia. WIec sama juz nie wiem. Ja po tej nocy ledwo zyje a on pelen energii :-)

Witam z rana
Ja wlaśnie zjadlam budyń teraz popijam herbatką
Ewuś zdrowka dla malego i wytchnienia dla Ciebie:tak:
Ja wczoraj bylam zabiegana w poludnie mialam jeszce wizyte u ginki po przedlużenie L4, no ale stwierdziala że pobierze mi tez cytologie, bo dawno mialam no i zważyła mnie kurcze ważę pełne 60 kg czyli ok 2,5-3 kg do przodu:confused:, no ale powiedziala, ze to dobrze że cos przybieram na wadze. Musze też przynieść moja dokumentacje ortopedyczna dotyczącą operacji kregoslupa, by mi to lekarka zaznaczyla w karcie ciaży i skonsultować sie potem z ortopedą.
Po wizycie jak przyjechalam do domu czekał mnie obiadek, a raczej kolacja przygotowana przez mojego meża, no i oczywięscie kwiaty i cos slodkiego. Tak jakoś szybko minal mi wczorajszy dzień.

Witam sie po przerwie chwilowej - mam nadzieje, ze mnie pamietacie jeszcze... troche zestresowana jestem bo dzis wizyta i boje sie czy wszystko w porzadku... bo po tylu przejsciach to mam prawo sie bac.. teraz konczy sie ten najgorszy okres bo juz 12tc jest ale co sie tam podzialo przez te dwa tyg to kto wie...

Biedroneczka1980-to my podobne śniadanko konsumowałyśmy bo ja też budyniek wciągnełam o smaku śmietankowym:-)-pyszota!!!!
Ewa-wspólczuję i zdrówka dla malucha życzę
gosia:)-pewno ,że pamietamy:tak:nic sie nie martw wszystko będzie dobrze.Trzymam kciuki:tak:

gosia pewnie że pamiętamy :-) trzymamy kciuki &&&

biedroneczka też tyle mam do przodu :-)
Ewa tak ma gest i gust często też dostaję prezenty bez powodu
Dobrze to zbieram się do sprzątania

reklama
gosia - powodzenia na wizycie :)
ewa - mam nadzieję że to tylko takie chwilowe i szybko mu przejdzie.
biedroneczka - ja też mam 2,5 kg do przodu waga 59 :)

Do góry