reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Monila ale mi smaka zrobiłas na te pierogi, nie lubię ich sama robic, ale chyba w tym tygodniu sie przełamię :)

Petunia słonko wysyłam, mam go dziś pod dostatkiem i razem z kicią układamy się wprost pod promienie....

mal-gosia jak nie wiesz co by się przydało rodzicom (czasem warto podpytać) to tyle jest fajnych zabawek dla dzieciaczków, że na pewno cos fajnego wybierzesz. A może leżaczko-bujaczek byłby dobrym pomysłem jak nie mają?

reklama
tonya-dziekuje juz jest duzo lepiej....moge normalnie funkcjonowac ;)ufffff;) nie ma nic cenniejszego od dobrego samopoczucia.
A ja mam ochote na karpatke..... albo na kremowki choc nigdy nie jadłam ale wyglada na taka co bym miala na nia ochote...;)
Ale puki co dzis walentynkowy wypad do tajskiej restauracji....objem sie za wszystkie czasy....nudle z kuczakiem i warzywami z woka w sosie łagodnym.;)

tak to raczej bardziej obiadowe...do kolacji bym nie wytrzymala wiec dreptam w miejscu kiedy maz z pracy wroci i zaraz jedziemy;)
Ale w sumie ty przynajmniej bedziesz miala romantyczna niespodziewajke;)

czesc
dawno mnie nie bylo wiec nadrobienie zaleglosci troche mi zajelo!

altaya7- bylismy w kinie na "milosci inne uzywki" - ja nie zaluje ze poszlam, najpierw duzo sie smialam, pozniej chcialo mi sie plakac ( to komedia/dramat), i... zachcialo mi sie seksu, bo troche bylo tam takich scenek :-), jak wychodzilismy z kina to z penoscia kilka starszych pan bylo zgorszonych hehe

a85 fajnie ze juz co mniej wiecej wiesz jaka plec dziecka, mi ginek powiedzial ze na jedo sprzecie to dopiero tak w 22 tyg :-(

Dali - mnie tez wczesniej meczyly bole glowy, wspolczuje

piszecie o takich pysznosciach a ja nie moge jesc!!!!:-:)-(
od piatku wyrasta mi zab madrosci, bol niesamowity, co jakis czas lykam apap ale na dlugo nie starcza, bylam dzis u dentysty- pokierowali mnie do chirurga stomat. a tam... wizyta najszybciej za tydzien, poszlam wiec do prywatnego gabinetu podpytac, pani obejrzala zeba i... bez zdjecia sie nie obedzie,a ze jestem w 12 tyg to niebezpiecznie jest robic zdjecie, dpiero tak w 4.5 - 5 miesiacu - jesli ginekolog powie ze nie widzi przeciwskazan
poryczalam sie dzis i znow chce mi sie plakac z bolu i w ogole.......
samo przelykanie sliny boli a jak mam cos zjesc to jem przez lzy.....

karolap współczuję bardzo :-(

tonya, dali ja też chciałam dzisiaj gdzieś iść tylko że we wrocku w walentynki nie można szpilki wsadzić w restauracjach

mal-gosia bez wczesniejszej rezerwacji się nie obeszło...
karolap współczuję bardzo, może Cię to pocieszy trochę jak Ci powiem, że czasami ząb mądrości boli przez tydzień, a potem przestaje się wybijać i ból też ustępuje - ja tak miałam (do dziś widać go tylko w połowie) oby u Ciebie było podobnie....

hej dziewczyny witam sie po przerwie ... lecem zaraz poczytac co tam naskrobalyscie;-)
ja dzis kolacja w domku z mezem tez bedzie milo ;-)
Karola wiem co czujesz umieralam z bolu w lipcu meczylam sie kilka tygodni najpierw bo zab nie mial gdzie wyrosnac i trzeba bylo wyrwac a po wyrwaniu wyplukalam skrzep ktory ulatwia gojenie sie i mialam tzw suchodol ;/ bol nie do opisania wspolczuje Ci tym bardziej ze zadnych mocnych tabletek nie mozesz nic, zreszta a tez sie teraz borykam z zebami co chwile biegam do dentysty ;-(
MILYCH WALNTYNEK WAM ZYCZĘ
loveit.gif

reklama
Karolap, spróbuj posmarować takim żelem dla maluchów na zęby, chyba Sachol się nazywa, mi pomagał odrobinę. Trochę znieczula bolące miejsce..może i Tobie pomoże.

Do góry