reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Taycia jak masz gina w porządku, to lepiej jego poproś o przedłużenie L4 jeszcze na dwa tygodnie, powiedz to co tu napisałaś, że nie czujesz się na siłach wracać, że jeszcze źle się czujesz, masz mdłości i takie tam... Co do lekarzy ogólnych to wszystko zależy jednak od tego na kogo trafisz, zresztą z ginami jest podobnie. Jak Ci zależy to warto podkoloryzować własne objawy...tak na wszelki wypadek

Dzięki Tonya. Właśnie idę do innego ginekologa tym razem,bo ma o wiele lepszy sprzęt i wydawała mi się bardziej konkretna,ale nie wiem jaki ma stosunek do wypisywania zwolnień. Ściemniać kiedyś umiałam jak byłam młoda,więc może i teraz troszkę pokoloryzuję. Dziękuję :*

reklama
Witam dziewczynki paczkowo-walentynkowo ..:-)

u nas dzisiaj tez paczus..tyle ze angielski wiec to nie to samo .:-( pogoda taka sobie,niby nawet cieplo,ale sloneczka brak.
w srode wizytka,juz niemoge sie doczekac,sama jestem ciekawa czy u nas dziewuszka,czy chlopczyk..

na poduche 'rogala' sie zdecydowalam,dziewczyny zachwalaja wiec czemu nie sprobowac:-)
lece zobaczyc co tam na obiadek ..:-)

rybkaaa paluchy zacisniete.

Zapomniałam wam napisać ,że w ciągu 2 tyg.przytyłam prawie 2 kg.:szok: a od początku ciąży to 3 na plusie wkońcu się ruszyło,chociaż pielęgniarka która mnie waży i mierzy ciśnienie powiedziała,że za dużo przytyłam-a ja do niej ,że jakby pani siedziała w domu i nic nie robiła to też byłby taki efekt.Teraz ważę 57,800 kg.:-)

Witam poniedziałkowo :-)
Widzę, że pączusie królują ostatnio, ale dzisiaj dziewczyny Walentynki, a nie tłusty czwartek ;-):-D Co nie zmienia faktu, że smaka mi zrobiłyście, oj zrobiłyście ;-)
Tyle u Was słonka to prześlijcie mi go troszkę, bo u mnie go brak i tak ponuro za oknem:-(
rybkaaa powodzenia dzisiaj

LANA - ja zawsze chudzina byłam ale przed ciążą leczyłam się hormonalnie i przytyłam kilka kg. A teraz od samego początku na sterydach jestem więc mój lekarz mnie pocieszył i powiedział że życzy mi abym przytyła tylko 20kg ale nic to mój M obiecał mi operację odsysania tłuszczu po :))))))))))))

LANA- nie ma tak dobrze, musisz w koncu dogonic reszte ciezrowke z kilogamami na plus :D

Zjadłam paczka, nie mogłam juz wytrzymac przez Was i pobiegłam do sklepu :) Ale mi dobrze :)

Kochane dziewczynki - w niedzielę mam chrzest i mój M będzie chrzestnym chłopaczka i nie mam pojęcia co kupić a nie chcę dać pieniędzy :)

reklama
w aparcie sa ładne srebne łyzeczki lub smoczki do którego sie zbiera ząbki. Albo standradowo jakis medalik, biblia dla dzieci

Do góry