reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
dzieki kobitki za powitanie!!

kamilaedi jestem z Hibaldstow,malutka wioska w North Lincolnshire

(*)(*) nie bola, narazie brak wiekszych zmian

jedyne co to nie mam apetytu i skora jakby gladsza :p

Dzięki dziewczyny, więc to chyba nic złego nie znaczy, jak nie bolą...A pytałam, bo w poprzedniej ciąży, tej poronionej, od razu czułam piersi, bolały, urosły.
JoAnn, u mnie apetyt też nie za bardzo, zwłaszcza rano.

czesc babki-ale sie rozpisalyscie :0
ja spalam do 9 potem kolo 11 pojechalosmy o spozywke jak wrocilismy lezalam,potem wstawilam kuraka do piekarnika,mąż zrobil resze na obiad-zjadlam i poszlam na godzinke spac,zaczelo mnie kluć z lewej srtony ,wzielam lutke i sie polozylam-kozystam ,ze mąż w domu i zajmie sie dz.

teraz tez polleżę,ale odpalilam kompa na chwile.

mnie tez piersi nie bolą mam tylko bordooowe sutki,slaby apeteyt,wodnista wydzieline,ze czasem lece bo mysle ze @ i brak @...

SAGAA- jesli chcesz mieć spokój to zrob toxoplazmoze...troche kosztuje,ale spokój w ciąży-bezcenny:)

pozdrawiam wszystkie babeczki..

KAHAKA- czekamy jutro na fotke testu:))

mama a ja sie zastanawialam gdzie ty sie podziewasz :) Ja tez mam wieksza ilosc wydzieliny, ale nie tak zeby myslec ze to @. I umieram na bol plecow :sorry2:

Dziewczyny wiem ze to troche za wczesnie ale myslalyscie juz nad imionami dla malenstwa? My z Adrianem sie wieczorem zastanawialismy, ale nie tak na powaznie. Tylko o tym jakie nam sie podobaja :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oli Ja mam na imie Asia :)) A podczas tej nocy padały przerozne imiona. Jeszcze nie myslimy tak na serio :)) Niektore z nich to: Filip, Franek, Kamil, Kuba, Piotrek, Krzyś, Kacper, Bartek ... (Adrian wymyslil zeby nazwac jak bedzie syn Patryk 2 raz bo jak zawola raz "Patryk" to pzyleca oboje:-D) Ania, Julka, Zuzia, Wiktoria, Oliwia, Kasia ...
Takze jak widzisz jest ich duzo i to nie wszystkie. Jeszcze nie myslimy nad tym na powaznie. Rozmawialismy jakie imiona nam sie podobaja :)))))

Do góry