reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
My dla dziewczynki mamy Agatka, a dla chłopca podoba nam się Tomek i Szymon :-)
Idę spać, bo oczy mi się kleją, ale obudze sie pewnie o 5 :angry: i potem nie zasne już.

no widze, ze o imionach mowa my mamy tylko dla dziewczynki Nell a co do chlopca to pustka... takze rzucajcie pomyslami moze akurat cos wpadnie mnam w oko...
pozdrawiam i zycze spokojnej nocy

Dzień dobry!
Ta jak myślałam, obudziłam się o 6...:no: z takim kaszlem, że myślałam, że płuca wypluję :crazy:
Zrobiłam sikacza i humor mi sie popsuł, bo ta kreska bardzo blada jest...:-( Martwię się, bo 4 dni po terminie @ już powinna być mocna. A ona taka sama jak w czwartek albo nawet jasniejsza.:-:)-:)-(

bry!!!

kahaka 3mam kciuki by kreseczka zciemniaja!!! moze test nie do konca trafny? nie martw sie na zapas!!! musi byc dobrze!!!

ja nie moglam spac w nocy.....nawet zmeczona nie jestem,mysle co by zjesc, ale jakos nic mi sie nie chce zjesc....co dziwne to mnie nawet od moich ulubionych danish pastry odpycha ;(

hahaha...kazdy czas na wybor imion jest dobry :) u nas miala byc pierwsza Alicja albo Jakub, takze Kubka mamy dla synia, ewentualnie Cezary :) dla corci tez cos wybiore :) prawdopodobne ze na drugie mialaby Emma

milego dzionka!!!

KAHAKA- kochana-glówka do gory-najwazniejsze,ze nadal masz II kreski...ten test ktory mąż wstawil w piątek to byly kreski mocne,ale tydzień po @ juz bylam a wczesniejsze testy tez wychodzily bledsze takie jak Twoj ten co wstawialaś...nie martw sie sloneczko....no jednym wątku dziewczyna mi napisala ,ze wskazuje to na synka:))ze z chlopcami wolniej hormony przyrastają ...
tak wiec ja sie skupiam na Marcelku,lub Lukaszu lub Filipku lub Arku ....:):):))

a poza tym zdrowka zycze!

JOANN- smacznego sniadanka:)

ja w nocy po 1 wstawalam po no-spe tak mnie brzuch bolal-podbrzusze...wzielam o 6 luteine i wlasnie wstalam,a ze mąz odpalil wczesniej kompa to wlecialam na chwile.

milej niedzieli :)

reklama
KAHAKA- o to samo pytalam mojego gina i powiedzial ,ze absolutnie NIE! ja mi w poniedzialek wyszlo II kreska po tym sobotnim krwawieniu to zadzwonilam do Niego i pytam co teraz-w czwartek i piatek test II w sobote @ w ndz.plamienie a w pon.czysto i test i II takie jak u Ciebie-powiedzial ,ze mam brac rano 1 lutne na noc 2 i po kilku dniach powtorzyc test i jak nadal II to umoawiac sie na wizyte..test piątkowy mąz wstawil -same widzicie eleganckie II kreski wiec sie umowilam na wizyte.
tak wiec biorac 3 lutki gin kazal po kilku dniach powtorzyc test wiec nie ma wplywu na wynik testu..to jest progesteron a test wykrywa BhCG..

Do góry