reklama
M
musia05
Gość
Oli na szczescie mamy jeszcze na to 8 msc )))
kamilaedi
Fanka BB :)
no widze, ze o imionach mowa my mamy tylko dla dziewczynki Nell a co do chlopca to pustka... takze rzucajcie pomyslami moze akurat cos wpadnie mnam w oko...
pozdrawiam i zycze spokojnej nocy
pozdrawiam i zycze spokojnej nocy
M
musia05
Gość
kamilaedi niestety nie znam sie na zagranicznych imionach )
Dzień dobry!
Ta jak myślałam, obudziłam się o 6... z takim kaszlem, że myślałam, że płuca wypluję
Zrobiłam sikacza i humor mi sie popsuł, bo ta kreska bardzo blada jest...:-( Martwię się, bo 4 dni po terminie @ już powinna być mocna. A ona taka sama jak w czwartek albo nawet jasniejsza.:---(
Ta jak myślałam, obudziłam się o 6... z takim kaszlem, że myślałam, że płuca wypluję
Zrobiłam sikacza i humor mi sie popsuł, bo ta kreska bardzo blada jest...:-( Martwię się, bo 4 dni po terminie @ już powinna być mocna. A ona taka sama jak w czwartek albo nawet jasniejsza.:---(
bry!!!
kahaka 3mam kciuki by kreseczka zciemniaja!!! moze test nie do konca trafny? nie martw sie na zapas!!! musi byc dobrze!!!
ja nie moglam spac w nocy.....nawet zmeczona nie jestem,mysle co by zjesc, ale jakos nic mi sie nie chce zjesc....co dziwne to mnie nawet od moich ulubionych danish pastry odpycha ;(
hahaha...kazdy czas na wybor imion jest dobry u nas miala byc pierwsza Alicja albo Jakub, takze Kubka mamy dla synia, ewentualnie Cezary dla corci tez cos wybiore prawdopodobne ze na drugie mialaby Emma
milego dzionka!!!
kahaka 3mam kciuki by kreseczka zciemniaja!!! moze test nie do konca trafny? nie martw sie na zapas!!! musi byc dobrze!!!
ja nie moglam spac w nocy.....nawet zmeczona nie jestem,mysle co by zjesc, ale jakos nic mi sie nie chce zjesc....co dziwne to mnie nawet od moich ulubionych danish pastry odpycha ;(
hahaha...kazdy czas na wybor imion jest dobry u nas miala byc pierwsza Alicja albo Jakub, takze Kubka mamy dla synia, ewentualnie Cezary dla corci tez cos wybiore prawdopodobne ze na drugie mialaby Emma
milego dzionka!!!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
KAHAKA- kochana-glówka do gory-najwazniejsze,ze nadal masz II kreski...ten test ktory mąż wstawil w piątek to byly kreski mocne,ale tydzień po @ juz bylam a wczesniejsze testy tez wychodzily bledsze takie jak Twoj ten co wstawialaś...nie martw sie sloneczko....no jednym wątku dziewczyna mi napisala ,ze wskazuje to na synka)ze z chlopcami wolniej hormony przyrastają ...
tak wiec ja sie skupiam na Marcelku,lub Lukaszu lub Filipku lub Arku ....)
a poza tym zdrowka zycze!
JOANN- smacznego sniadanka
ja w nocy po 1 wstawalam po no-spe tak mnie brzuch bolal-podbrzusze...wzielam o 6 luteine i wlasnie wstalam,a ze mąz odpalil wczesniej kompa to wlecialam na chwile.
milej niedzieli
tak wiec ja sie skupiam na Marcelku,lub Lukaszu lub Filipku lub Arku ....)
a poza tym zdrowka zycze!
JOANN- smacznego sniadanka
ja w nocy po 1 wstawalam po no-spe tak mnie brzuch bolal-podbrzusze...wzielam o 6 luteine i wlasnie wstalam,a ze mąz odpalil wczesniej kompa to wlecialam na chwile.
milej niedzieli
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
KAHAKA- o to samo pytalam mojego gina i powiedzial ,ze absolutnie NIE! ja mi w poniedzialek wyszlo II kreska po tym sobotnim krwawieniu to zadzwonilam do Niego i pytam co teraz-w czwartek i piatek test II w sobote @ w ndz.plamienie a w pon.czysto i test i II takie jak u Ciebie-powiedzial ,ze mam brac rano 1 lutne na noc 2 i po kilku dniach powtorzyc test i jak nadal II to umoawiac sie na wizyte..test piątkowy mąz wstawil -same widzicie eleganckie II kreski wiec sie umowilam na wizyte.
tak wiec biorac 3 lutki gin kazal po kilku dniach powtorzyc test wiec nie ma wplywu na wynik testu..to jest progesteron a test wykrywa BhCG..
tak wiec biorac 3 lutki gin kazal po kilku dniach powtorzyc test wiec nie ma wplywu na wynik testu..to jest progesteron a test wykrywa BhCG..