reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam dziewczyny

KAHAKA- widze,ze ty to tak jak ja! jak mialam sie testowac to od 6 na nogach! u mnie te kreki tez nie byly jakies super widoczne, grunt to to,ze sa krechy a nie ma@! Ja tez swirowalam z testami bo mi byly caly czas kreski za slabe... ale doszlam do wniosku,ze iema co sie denerwowac bo to na pewno nie pomoze!
a to moje krechy ta wyzej to dzien po planowanej @ a nizej dzien pozniej
Zobacz załącznik 306396

mama05- myslisz,ze jest w tym prawda, z tymi hormonami ze jak wolniej przyrastaja to na chlopca?

reklama
HELOO Dziewczyny:-)
Witam Kamilaedi i Jaonn! Życze spokojnych 8 miesięcy!!! Gratki :-)
Mama Bardzo dziękuje amsz arcje spokój bezcenny w ciąży jutro z rana lecem na badania:)
Kahaka nie martw się pozytywne myslenie na prawdę może zdziałać cuda!!! Poza tym leżałam z babeczka w szpitalu po biochem ciąży i jej w ogóle testy nie wychodziły a byław ciąży tak po prostu ma:)

Ja mam na imię Agnieszka ( i najchętniej takie dałabym córce bo teraz ich nie dawają,ale wiadomo to trochę dziwne:p)
Co do imion to ja już myślałam od dawna nawet jak w ciąży nie byłam moje typy: Mikołaj, Miłosz, Wiktor, Borys, Aleksander, Arkadiusz, Mateusz, Piotr, Maksymilian, Wojciech, Maciej, Przemysław, Rafał pisze w normalnej formie bo fajnie brzmią do naszego nazwiska:)
a do dziewczynek jest ich mniej np Marianna, Lilianna, Magdalena, Lena i nie wiem ...:p Z tym, że juz większość imion maja dzieci od naszych przyjaciół, sa w rodzinie i nasi chreśniacy;/

A jeśli chodzi o cyce to bolą niesamowicie;/

No i co do pracy to ja mam do końca września przyszłego roku więc przynajmniej macierzyński wypłaci do końca umowy pracodawca a później zus resztę, ale chciałabym się załapać na wychowawczy i zastanawiam się czy nie poprosić mojego pracodawcy albo coś innego wymyśleć:) nie martwię się tym na razie bo nie mam tak w zasadzie czym nie jest źle.
Piękne krechy Kamilaedi:)
Pozdrawiam Was babeczki będę zaglądać miłego dzionka:*

KAMILAEDI- czesc ,Ty widze robilas bobotest z czuloscia 10 ???

SAGAA- pewnie,zrob badania i bedziesz spokojniejsza :))ale masz tych imion dla chlopca :)))bedzie z czego wybierać ..

czy Was tez tak bili podbrzusze??????????????????????

Mama mnie nom bolało najbardziej w okolicach @ jak miała być i teraz od czasu do czasu tez boli podobno to normalne bo macica sie rozciąga....;/

mama05- nie,nie te tes czulos maja 20 jeden ten nizej to ANSWER a ten drugi to niewiem jaka firma, bo zamawialam go przez neta i to jakies bezfirmowce chyba...

a jakos niemam objawow jeszcze, no moze poza problemami z zalatwieniem sie, i czasem w nocy dziasla krwawia i to tyle...

SAGAA- dzieki,no wlasnie mam nadzieje,ze to przez rozciaganie,ale oszalec mozna z ta niepewnoscia....po wizycie wszystko sie wyjasni i wtedy albo bedzie mega radosc albo dól...wierze,ze bedzie wszytko si...musze wierzyć:tak:

Mama a przypomnij kiedy masz wizyte wiesz tyle nas jest że ciężko zapamiętać:) Nom niepewność najgorsza jest ale ja wierzę że wszystko będzie w porządku!!!!:tak:

reklama
kamilaedi, to moje kreseczki jeszcze bledsze niż Twoje :-( już mam nawet takie głupie myśli, że przez ten kaszel zarodeczek się nie utrzyma...
mama, mnie brzuch nie boli, w ogole nic nie czuję! Ani piersi, ani cokolwiek innego...

A i ja jestem od 6 na nogach nie z powodu testowania, tylko po prostu tak się budze już od paru dni i potem zasnąć nie mogę. A dziś to mnie kaszel obudził dodatkowo. Malo się nie udusiłam :angry:

Do góry