reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam sie i ja z rana;) ojj wczoraj czułam się okropnie i cały dzień przeleżałam pod kołderka:) dziś juz zdecydowanie lepiej ale mdłości od rana są zemna :) hih a ja problemu z spaniem na lewym oku nie mam bo zawsze spałam na lewym boku;) miłego dnia dziewczyny:)

reklama
Ostatnia edycja:
zerknijcie na allegro, tam sporo jest poduszek-rogali

Ja do tej pory leze w łózku...dzis wizielam wolne, głowa mnie boli juz chyba piaty dzien ale wczoraj i dzis to juz maskara!!!

A juro usg...nie moge sie doczekać...mam nadzieje ze u maluszka wszytsko w porzadku :(

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!
Problemów z ułożeniem w nocy to nie mam, raczej z tym, ze oczy nie chcą spać ;) Ale dziś nocka nie była zła, tylko od rana brzusio muli i muszę bardzo uważać co jem. Malgoo dnie bez pawia już są, ale sytuacja nie jest stabilna i nigdy nie wiem co mi zaszkodzi. Wczoraj np. mój żołądek odrzucił pyszny sok ze świeżych owoców z sokowirówki, a wydawać by się mogło, ze to taka porządana rzeczy w ciąży - bomba witamin....

Współczuję tym które mają problemy ze snem. Chyba tylko raz w życiu miałam takie 3 dni kiedy nie mogłam spać i było to straszne więc współczuję wam dziewczynki. Moja koleżanka miałą taką poduszkę i była zachwycona.

Witam:-)
Nie było mnie jakiś czas i widzę, ze tyle nasmarowałyście, że w życiu tego nie nadrobię:-( ale fajnie, że wątek sie rozwija.
Byłam we wtorek na wizycie u ginka, po krwiaku prawie nie ma śladu, także jestem już spokojniejsza, ale wiadomo dalej trzeba się oszczędzać. Gin wstępnie strzela na chłopca, chyba że to powiększone wargi sromowe, ale mówił, że raczej chłopiec.
Anuszek jak sobie radzisz z synkiem? Ja przez tego krwiaka musiałam sobie zorganizować pomoc.
Jeśli chodzi o kłopoty ze spaniem to u mnie w poprzedniej ciąży pojawiły sie w 5miesiącu, kupiłam sobię poduszke mathercare i nie rozstawałam sie z nią aż do porodu. Naprawdę rewelacyjny wynalazek:-)

reklama
Natka no to super jak po krwiaku ani śladu i ze wszytko jest wporzadku;) super ze juz lekarz mógł powiedzieć co będzie przynajmniej na te 50 %:) hih ja mam wizyte za 2 tygodnie to moze u mnie tez juz będzie mógł powiedzieć co mieszka w moim brzuszku??;)

Do góry