reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

czesc dziewczyny

mam pytanko do was.
czy wam tez odchodza rozne objawy??
dzisiaj w nocy jak sie obudzilam to juz mnie piersi nie boalay tak jak zawsze..... i siku juz nie latam w nocy kilka razy....
boje sie ze cos jest nie tak....

jak jest u was??

boziu pocieszcie mnie jakos bo juz mam schize :((((((

reklama
Marzenixxx-Piersi mnie czasami bolą a są dni że nawet wcale.
Jezeli chodzi o siku to ja nawet nie wstawałam w nocy i wcale tak bardzo mnie nie gania w ciągu dnia. Ale jak byłam u lekarza to powiedział ze wszystko jest w jak najlepszym porządku :) Wiec sie nie przejmuj :*

No moimi jedynymi objawami są żyłki na piersiach,nudności i ciągła senność... myslalam ze nudnosci juz minęły a tu dupa... znowu przyszły :(:(
Jezeli Cie to martwi to może spróbuj załatwić nr do swojego lekarza. zadzwon i sie po prostu zapytaj.Przynajmniej ja bym tak zrobiła..
Ja kolejną wizyte mam dopiero 28.02 a szczerze juz bym chciala miec ją za sobą...

Cześć dziewuszki :-)-ja po solidnym śniadanku typu:jogurcik ,chitosy serowe i drożdżówka z herbatką :-D.Trzymam dziewuszki za wszystkie dzisiejsze pozytywne wizyty z bijącymi silnymi serduszkami,bo pamiętam,że dziś kilka osób miało mieć usg.
Marzenixx-te nasze objawy to raz sa raz ich nie ma ,nic się nie stresuj,bo to napewno nie pomaga.U mnie piersi bolą troszeczkę tylko jak sobie je sprawdzam i mocniej przyduszę ręką,a w nocy też nie raz sprawdzam i nie bolą ,nie mam mdłości od kilu tyg. a wcześniej umierałam przez nie:tak:.Jak zjem za dużo to ewntualmie wtedy mnie muli

marzenko kochana - sciskam cie i obiecuje, ze bede sie martwic z toba a ty ze mna... mysle ze tak jeszcze przez nastepna przynajmniej kilka tyg....

reklama
Witam kochane.
Ja dzisiaj znowu w kiblu przesiedziałam ranek... juz chwilami nie mam siły i zaczynam płakać.
W sumie ile mozna... to jest juz meczące...
Zjadłam śniadanko,to całe wylondowało w klozecie :/ eh...

anna,
a nie mozesz poprosic lekarza o tabletki albo czopki? Ja biore tabletki na mdlosci (mieszkam w UK) a i tak mam mdlosci i wymioty a bez tabletek umieralam. Dziewczyny tu na forum pisaly o czopkach na mdlosci, tylko zapomnialam nazwe.

Do góry