reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

czesc dziewczyny

mam pytanko do was.
czy wam tez odchodza rozne objawy??
dzisiaj w nocy jak sie obudzilam to juz mnie piersi nie boalay tak jak zawsze..... i siku juz nie latam w nocy kilka razy....
boje sie ze cos jest nie tak....

jak jest u was??

boziu pocieszcie mnie jakos bo juz mam schize :((((((

reklama
Marzenixxx-Piersi mnie czasami bolą a są dni że nawet wcale.
Jezeli chodzi o siku to ja nawet nie wstawałam w nocy i wcale tak bardzo mnie nie gania w ciągu dnia. Ale jak byłam u lekarza to powiedział ze wszystko jest w jak najlepszym porządku :) Wiec sie nie przejmuj :*

No moimi jedynymi objawami są żyłki na piersiach,nudności i ciągła senność... myslalam ze nudnosci juz minęły a tu dupa... znowu przyszły :(:(
Jezeli Cie to martwi to może spróbuj załatwić nr do swojego lekarza. zadzwon i sie po prostu zapytaj.Przynajmniej ja bym tak zrobiła..
Ja kolejną wizyte mam dopiero 28.02 a szczerze juz bym chciala miec ją za sobą...

Cześć dziewuszki :-)-ja po solidnym śniadanku typu:jogurcik ,chitosy serowe i drożdżówka z herbatką :-D.Trzymam dziewuszki za wszystkie dzisiejsze pozytywne wizyty z bijącymi silnymi serduszkami,bo pamiętam,że dziś kilka osób miało mieć usg.
Marzenixx-te nasze objawy to raz sa raz ich nie ma ,nic się nie stresuj,bo to napewno nie pomaga.U mnie piersi bolą troszeczkę tylko jak sobie je sprawdzam i mocniej przyduszę ręką,a w nocy też nie raz sprawdzam i nie bolą ,nie mam mdłości od kilu tyg. a wcześniej umierałam przez nie:tak:.Jak zjem za dużo to ewntualmie wtedy mnie muli

marzenko kochana - sciskam cie i obiecuje, ze bede sie martwic z toba a ty ze mna... mysle ze tak jeszcze przez nastepna przynajmniej kilka tyg....

reklama
Witam kochane.
Ja dzisiaj znowu w kiblu przesiedziałam ranek... juz chwilami nie mam siły i zaczynam płakać.
W sumie ile mozna... to jest juz meczące...
Zjadłam śniadanko,to całe wylondowało w klozecie :/ eh...

anna,
a nie mozesz poprosic lekarza o tabletki albo czopki? Ja biore tabletki na mdlosci (mieszkam w UK) a i tak mam mdlosci i wymioty a bez tabletek umieralam. Dziewczyny tu na forum pisaly o czopkach na mdlosci, tylko zapomnialam nazwe.

Do góry