reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam
Ja jak zwykle w domku przy herbatce, na sniadanko budyń na mleku mniam tylko sie cala miseczka objadlam.
Co do objawów dziewczeta to naprawdę nie ma sie co martwić że sa czy ich nie ma. Niedlugo bedziecie kończyly I trymestr więc niektore objawy bedą zanikać, niektórym mina mdlości i poczuja przyplyw energii. Objawy to rzecz subiektywna i to nie one swiadcza o zdrowej ciazy pamietajcie. Także dziewczęta nie stresować się mi tu brakiem objawów!
Trzymam kciuki za każda dzisiejszą wizytę i czekam na relacje.

reklama
Witajcie Dziewczyny po długiej przerwie!!

Ale się za wami stęskniłam. Nie wiem kiedy nadrobie zaległości po ponad tygodniowej nieobecności :-(. Teraz chciałam się przede wszystkim przywitać i powiedzieć że u mnie wszystko dobrze. Dzidzia zdrowo rośnie - jak się troszke ogarne to wrzuce zdjecia fasoleczki :-) i może brzuchola tez bo widze ze się rozkręcił nieźle ten temacik - SUPER :) !!! Pozdrawiam Was serdecznie ! Postaram się wieczorkiem poczytać co się działo jak mnie nie było i naskrobać coś wiecej !

Buziale śle!;-) Trzymam &&&& bardzo mocno za wizyty!!!!

nadzieja miło że tęskniłaś :) ale tydzień nieobecności bez żadnej informacji dlaczego nie przejdzie ci tak łatwo dlatego musisz wkleić zdjęcie maluszka i swojego brzuszka tak jak obiecałaś :)

3 MAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE WIZYTY!!;-)
Nadzieja zgubo znalazłaś sie;-) mam nadzieję że reszta też do nas dołączy;-)
Ja właśnie zrobiłam racuszki z jabłkami i posprzątałam, szwagierka udostępniła nam pokój więc teraz obczajam jakie kolorki dla dzieciaka i co tu zapodać ;D I jeszcze dziś idę do fryzjera sobie kolorek nałożyć to tyle;-)

reklama
Witam!

Och,ale dużo dziewczyn ma dzisiaj wizyty :-D

Tonya, Mal-gosia, Rybkaa, Marcelinaa - powodzenia i koniecznie dajcie Nam znać co i jak :-)
Dzisiaj na śniadanie standardowo serek topiony na brązowym chlebie. Wiecie co? mój Mąż kupił mi witaminy ,które miały niwelować ranne wymioty ( identyczny skład jak Prenatal) i od 3 dni z rzędu wymiotowałam czymś jak rybą! pomarańczą! i wtedy zdałam sobie sprawę,że może przez te tabletki. Dzisiaj nie jem i mam nadzieję,że to dlatego wymiotowałam.
Nadzieja! - koniecznie musisz wkleić zdjęcie dzidziusia :-) i nie znikaj na tak długo już :-)
Ciągle nie mam apetytu.. zmuszam się do jedzenia,a w brzuchu ciągle burczy...
Miłego dzionka :-)

Do góry