reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej kobietki°
witam nowe dziewczyny! MEGMARION mamy ten sam termin porodu, fajowo!

GOSIA bedzie dobrze, zlym myslom precz!

MAGGIE duzo zdrowka i sil dla mamy!

NATT, SAGAAAAAA powodzenia dzis ma badaniu! piszcie jak bylo!

wow al sportowe jestescie, ja lubie dlugie szybkie spacery, w pierwszej ciazy spacerowalam az do dnia porodu he he i nie powiem, sport dla porodu dobry!

coby nie grzeszyc codziennie lodami i chipsami dzis na bb pije swierzo wycisniety sok z pomaranczy, mango, banana i awokado......samo zdrowie!

o powrocie do pracy na razie nie mysle, raczej o tym jak powiedziec ze jestem w ciazy itd...

NATT pomysl z watkiem zamknietym jest jak najbardziej OK, mam z innego miesiaca z tym doswiadczenia i chroni to prywatnosc!

reklama
Heloo laseczki;-)
Jestem po badaniu prawdopodobnie Maly nie chcial sie obrocic dobrze i caly zcas widzielsimy Go z profilu pomiary ok ma 69 mm i 74 gramy nosek nozki razcki wsyzstko sliczniutki ehh az lezka mi poleciala;-) ryzyko bardzo male, jedyne co mam nisko łożysko i musze sie bardzo oszczedzac i biedroneczka mam pytanie Ty jako polozna powinnas wiedziec czym to grozi i o co z tym lozyskiem biega??? jutro mam wizyte wiec dopiero jutro dokladniej powie mi cos wiecej....ale nie wytrzymam do jutra;/

Szuszu dokladnie dzis tez myslalam o niej i mialam napisac wie ktos cos o Editt????

Ostatnia edycja:
saga to gratulacje :) Duza juz dzidzia :):) Jutro tez odrazu napisz co i jak:)
natt ty tez odrazu daj znac jak bedziesz juz na BB

A ja dziewczynki biore z Was przyklad i zajadam sie lodami:-)

Witam wszystkie nowe sierpnióweczki 2011.

Saga gratuluje :) cieszę się, że wszystko ok!

Ja jutro mam wizyte, bardzo sie boję czy będzie wszystko ok. Trzymajcie kciuki za mnie.

reklama
Marcelinaa ja juz Cie ubieglam:) he he wymyslilam ze bede od dzis jesc mleko z cookie crips i tak mam juz od 3 tyg:) Nie platki pszenicy w miodzie, nie zwykle ani nie musli tylko cookie crips ha ha

Do góry