reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej kobietki°
witam nowe dziewczyny! MEGMARION mamy ten sam termin porodu, fajowo!

GOSIA bedzie dobrze, zlym myslom precz!

MAGGIE duzo zdrowka i sil dla mamy!

NATT, SAGAAAAAA powodzenia dzis ma badaniu! piszcie jak bylo!

wow al sportowe jestescie, ja lubie dlugie szybkie spacery, w pierwszej ciazy spacerowalam az do dnia porodu he he i nie powiem, sport dla porodu dobry!

coby nie grzeszyc codziennie lodami i chipsami dzis na bb pije swierzo wycisniety sok z pomaranczy, mango, banana i awokado......samo zdrowie!

o powrocie do pracy na razie nie mysle, raczej o tym jak powiedziec ze jestem w ciazy itd...

NATT pomysl z watkiem zamknietym jest jak najbardziej OK, mam z innego miesiaca z tym doswiadczenia i chroni to prywatnosc!

reklama
Heloo laseczki;-)
Jestem po badaniu prawdopodobnie Maly nie chcial sie obrocic dobrze i caly zcas widzielsimy Go z profilu pomiary ok ma 69 mm i 74 gramy nosek nozki razcki wsyzstko sliczniutki ehh az lezka mi poleciala;-) ryzyko bardzo male, jedyne co mam nisko łożysko i musze sie bardzo oszczedzac i biedroneczka mam pytanie Ty jako polozna powinnas wiedziec czym to grozi i o co z tym lozyskiem biega??? jutro mam wizyte wiec dopiero jutro dokladniej powie mi cos wiecej....ale nie wytrzymam do jutra;/

Szuszu dokladnie dzis tez myslalam o niej i mialam napisac wie ktos cos o Editt????

Ostatnia edycja:
saga to gratulacje :) Duza juz dzidzia :):) Jutro tez odrazu napisz co i jak:)
natt ty tez odrazu daj znac jak bedziesz juz na BB

A ja dziewczynki biore z Was przyklad i zajadam sie lodami:-)

Witam wszystkie nowe sierpnióweczki 2011.

Saga gratuluje :) cieszę się, że wszystko ok!

Ja jutro mam wizyte, bardzo sie boję czy będzie wszystko ok. Trzymajcie kciuki za mnie.

reklama
Marcelinaa ja juz Cie ubieglam:) he he wymyslilam ze bede od dzis jesc mleko z cookie crips i tak mam juz od 3 tyg:) Nie platki pszenicy w miodzie, nie zwykle ani nie musli tylko cookie crips ha ha

Do góry