reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
No musi być dobrze, innej opcji nie ma!!!!
Widze, że już kolejna ma wizytę 14 grudnia. Ja i mama05 też! To będziemy miały o czym gadac ;)
Ja tez senna jestem, zaraz się kładę.

Kahaka ja mam to samo co Oli i do tego zgaga i zmiana nastroju w tempie express:)
Oli ja miałam podobnie i chyba zrobię sobie te badanie trochę kosztuje ale przynajmniej będę miała pewność co i jak.
Wiecie co wqr... sie troszke bo moj rodzinny lekarz nie chce wypisać mi skierowania na podstawowe badania krew mocz glukoza, bo gin mi kazał zrobić wierzycie w to i muszę za nie zapłacić a przecież są refundowane!!!!wrrrrrrrr idiota muszę znaleźć jakiegoś lepszego lekarza.

sagaa trafiłas na jakiegoś idiote. Czemu ci nie chce wypisac skierowania? Mówił cos?

Dziewczyny nie wiecie kiedy utworzą nam nasz dział ?;D

Moja ciocia pracuje jako jego pomoc <pielęgniarka> i poprosiłam wczoraj żeby mi wypisał skierownie ( za jej pośrednictwem)bo jestem w ciązy i gin powiedział ze moge z kasy tylko rodzinny może napisac skier bo jak prv chodzis do gina to ci nie napisze. A on kazał przyjśc zrobi wywiad i sam wtedy zadecyduje czy dać mi to skierowanie., mówię cioci ze toc iaza podstawowe badnai nic wymyslnego....a on ze to nie jest dla niego argument, i że to podstawowe badania bo ciąża . Tłumaczy sie tez tym ze pewein gin z prv wizyty wysłał pacjentkę z listą badań żeby rodzinny napisał skier a kosztowały one ponad 400 zl i od tamtej pory przestał bo twierdzi ze ginekolodzy sie wycwanilio teraz.Kretyn!

Hmmm... każda ma jakieś objawy a ja kurcze prawie nic, bo tylko troszke mnie piersi bola i tyle:/... Ostatnim razem to i w pachwinach mnie bolalo, senna byłam a piersi to jak dwie baby bolace... Ale moze poprostu teraz tak ma byc :)...

Życze żeby wam bardzo nie dokuczały te objawy :):) No i trzeba trzymać również ciuki za naszych mężów - hehe teraz musza wszystko wytrzymac :):)

Albo zrobic prv i chyba tak zrobie bo tyle nerwow juz straciłam że mam go w d*****, a praca nie pozwala na wychodzenie.. dziewuchy lecem bo padam dzis juz 3 majcie sie :*dobranoc:)

reklama
Do góry