reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Aga jak ty dajesz rade z taka ekipa? na pewno sie nie nudzisz! i wcale sie nie dziwie ze nie bedziesz tu tyle czasu spedzala co niektore z nas hehe

kamila bardzo mi przykro, mam nadzieje, ze przetrwacie jakos te ciezkie chwile... ;(;(
Oby wiecej takich wiadomosci nie bylo... Az czlowiek sam zaczyna sie bac:( a wizyta u gina. dluzy sie teraz u mnie w nieskonczonosc...

aga_irlandia witaj na forum i gratuluje nie malej gromadki :) W domciu to ci sie na pewno nie nudzi :) Pozdrawiam goraco

karola Tobie GRATULUJE udanej wizyty. Takie wiadomosci bardzo ciesza:)

aga_irlandka ale fajna gromadka, :-)

Gratuluję udanych wizyt.

Ja dziś tak się zagalopowałam ze sprzątaniem, że obiad musiałam zamówić, bo nie miałam czasu gotować, hmmmm ale pyszny był

Heh Aga widze,że ciebie też tu przygnało z naszego sierpniowego'09 :):). Fajowo! Witaj w nowej ekipie:)

No, Aga to pawdziwa mamusiowa weteranka-chapeau bas dla tej pani. Nic tylko brać przykład:):)

dzieki
witaj NATT....ano przywialo mnie:) mam nadzieje,ze bedzie mi dane pozostactu do szczesliwego konca:)

tak na marginesie to opiekujemy sie jeszcze 15 letnim irlandczykiem,bo ma problemy rodzinne:) jak sie uda to zostaniemy rodzina zastepcza dla niego:)

reklama
Hej!

Ania, Kamila, bardzo mi przykro:-( Trzymajcie się kochane.

Sama nie wiem, co napisać. Też boję się, że coś u mnie jest nie tak. Wizytę u gina mam w sobotę, ale usg dopiero w 12 tygodniu, czyli ok. połowy lutego.
O mamo! Ze świruję chyba.

Do góry